05 / 05 / 2024

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Erzurum Horasan'a spor salonu geliyor!

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 403 konut satıyor!

TOKİ Erzurum Palandöken projesinde 403 konut satışa sunuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında satışa sunulan projede başvuru süresi 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap kura sonucu açıklandı!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap kura sonucu açıklandı. Toplamda 529 adet daireden meydana gelen projede kuralar bu sabah çekildi.

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları!

529 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları henüz başlamadı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Erzurum Aşkale'de sözleşme imzalama dönemi sona erdi!

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesinde sözleşme imzalama dönemi 12 Ağustos 2016 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erdi.

Erzurum Horasan'a yeni altyapı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, erenler diyarı Horasan’da alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında önemli yatırımlara imza atıyor.

Erzurum Horasan Belediyesi'nden 30 köye yatırım!

Horasan Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor. Köylerin umumi ihtiyaçları birer birer gideriliyor. 90 mahalle statüsünde köyü bulunan belediye, bunlardan 30 tanesine camii, imam evi, taziye ve kültür evi yaptı.

TOKİ Erzurum Aşkale sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale 138 konut sözleşmeleri imzalanıyor. İşte detayları...

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı!

138 adet daireden oluşan projenin kura çekilişi 7 Eylül 2016 Çarşamba gününde yapıldı. TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı...

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu Haberi

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. 

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2017/340777  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi :https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 1 Adet Spor Salonu İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer : Erzurum

c) İşe...