15 / 05 / 2024

toki ETİ Maden binası

toki ETİ Maden binası

Yeni hizmet binası inşa etme kararı alan ETİ Maden, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile anlaşma sağladı ve genel müdürlük binasını Adalet Bakanlığı’na devredip, AVM'de kiraya çıktı.

TOKİ Elazığ Maden projesiyle tam 144 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden'de 144 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi 16 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden Bahçelievler 144 konut ihalesini 16 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

toki ETİ Maden binası Haberi

toki ETİ Maden binası

İnşaatına 2011 tılında karar verilen ETİ Maden Genel Müdürlüğü hizmet binası ise bitmeyip sürüncemede kalınca, devlete şimdilik kira parası olarak 30 milyon TL'ye patladı.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, TOKİ tarafından ilk olarak 68 milyon TL ödenek ayrılan ancak senelerdir içinde maliyeti 200 milyon TL'ye çıkan binanın 2019 yılı içerisinde bitirilmesi öngörülmüştü. ETİ Maden şimdiye kadar bina maliyetinin yaklaşık 6'da biri oranında, 30.6 milyon TL kira parası ödedi. Sayıştay, devletin daha fazla zarara uğramaması için genel müdürlük binasının bir an önce bitirilmesini talep etti.

SORGULANMASI LAZIM

TBMM KİT Komisyonu Üyesi ve CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada “Mal sahibiyken kiracı olan ETİ Maden, 2011'den beri lüks AVM'de kira ödüyor. Binasının bitmesini beklemeden neden kiraya çıkıyor ve bugüne kadar 30 milyon TL kira ödüyor?...