03 / 05 / 2024

TOKİ evleri çorum

TOKİ evleri çorum

Çorum merkez ve ilçelerinde önemli projeler gerçekleştiren Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yürütülen projelere de hız kazandırdı. Projelerde piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar gelirli vatandaşları düşük taksit ve uzun vade se

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura tarihi!

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura tarihi 23 Eylül 2016 Cumartesi günü olarak belirlendi. Projede 243 adet daire bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura!

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekilişi 23 Eylül'de yapılacak. Projede 243 adet daire yer alıyor.

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekimi!

Çorum Kargı Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 243 adet daire yer alıyor. İşte Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekimi...

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Toplam 243 adet konuttan oluşan proje 1 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura yeri!

Çorum Kargı Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu proje 1 milyon TL değerine sahip. İşte Çorum Kargı TOKİ Evleri kura yeri....

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Toplam 243 adet konuttan oluşan projede Çorum Kargı Belediyesi'nin katkıları da bulunuyor. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Çorum Alaca TOKİ Evleri kura çekilişi!

Çorum Alaca TOKİ Evleri kura çekilişi için son 2 gün. Emekli vatandaşlar için 30 adet konutun satışa çıkarılacağı projede daire fiyatları henüz açıklanmadı.

Çorum Merkez TOKİ Evleri kura 2016!

TOKİ Çorum Merkez Evleri'nde daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede aylık taksitler 630 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Çorum Merkez TOKİ Evleri kura 2016 detayları...

Çorum Alaca TOKİ Evleri fiyatları!

Çorum Alaca TOKİ Evleri fiyatları 78 bin 600 TL'den başlıyor. Başvuru ücreti olarak 500 TL istenen projede 8 bin 932 TL peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

Çorum Merkez TOKİ Evleri başvuru!

Çorum Merkez TOKİ Evleri başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası’nın şubeleri yürütecek. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 120 aya kadar vade yapılabiliyor.

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı!

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı 'nda yer alan 23 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvuruları devam eden projede daire fiyatları 150 bin 168 TL'den başlangıç gösteriyor.

Çorum TOKİ Evleri fiyatları!

Çorum TOKİ Evleri fiyatları 38 bin 845 TL'den başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Uşak Karahallı TOKİ Evleri!

Uşak Karahallı TOKİ Evleri için 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği projede 8 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ evleri çorum Haberi

TOKİ evleri çorum

4 bin 628 konut

TOKİ, ilçelerde uygulamaya koyduğu projeleri ile piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar gelirli vatandaşları düşük taksit ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi yapmayı hedefliyor. Çorum’daki çalışmalarını yoğunlaştıran TOKİ, proje ve ihale çalışmaları devam eden 920 konut ile birlikte 4 bin 628 konut rakamına ulaşacak. Başlatılan uygulamaların toplam yatırım bedeli yaklaşık 276 milyon lirayı buldu.


TOKİ’nin Çorum’da ayrıca 2 ilköğretim okulu, 2 lise, 4 cami, 5 spor salonu, 4 ticaret merkezi, 2 kütüphane, 2 sağlık ocağı, sosyal tesis, kamu hizmet binası, engelsiz yaşam merkezi, 2 sevgi evi (13 bina), 3 bekçi kulübesi, Sosyal Güvenlik Kurumu il binası, 2 Hastane uygulaması bulunuyor.


Merkezin yanı sıra TOKİ tarafından Osmancık, Sungurlu, Alaca, Dodurga, Kargı, İskilip, Boğazkale, Ortaköy, Bayat, Uğurludağ ve Mecitözü...