03 / 05 / 2024

toki evleri ne kadar

toki evleri ne kadar

TOKİ'nin şu an Türkiye genelinde satışa sunulan projelerini ve fiyatlarını merak ediyor musunuz? Bunun için sizler için derlediğimiz TOKİ evleri 2013 listesine bakın.

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

TOKİ geçtiğimiz ay sosyal konut projesinin başvurularını alamaya başladı. Bu nedenle ev almak isteyenlerin gündemini bu aralar TOKİ oluşturuyor. Peki TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

2017 TOKİ Kayaşehir Evleri'ne kimler başvurabilir?

TOKİ Kayaşehir'de ev fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Peki 2017 TOKİ Kayaşehir Evleri'ne kimler başvurabilir? İşte detaylar...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

İskenderun TOKİ Evleri'ne 3 bin başvuru geldi!

İskenderun TOKİ Evleri için müracaatlar yoğun bir şekilde sürüyor. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde alınan başvurulara İskenderun halkının yoğun talebi olduğu ve şu ana kadar 3 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.

Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Projede daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Peki Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy'de 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 26 bloktan meydana geliyor. Peki 360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim? 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul Evleri projesinde metrekare fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan proje 2 bin adet daireden oluşuyor. Proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Peki Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

toki evleri ne kadar Haberi

toki evleri ne kadar


Uzun yıllardır çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), orta ve alt gelir grubu için inşa ettiği konutlarla dikkatleri üstünde topluyor. TOKİ'nin Türkiye genelinde ürettiği konutların fiyatları 39 bin TL'lere kadar iniyor. TOKİ'nin satışa sunulan güncel konutları ve son başvuru tarihlerini sizler için derledik. İşte TOKİ evleri 2013... 




İstanbul – 10 Mayıs 

TOKİ İstanbul Kayaşehir 19. Bölge Toplu Konut Uygulaması'nda ise 512 daire satışa sunuldu. Son başvuru tarihi 10 Mayıs 2013 olan konutların fiyatları 99 bin 134 TL ile 335 bin 806 TL arasında değişiyor. Projede en düşük başlangıç taksiti 619.58 TL, en yüksek başlangıç taksiti de 3 bin...