13 / 05 / 2024

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak

TOKİ geçtiğimiz ay sosyal konut projesinin başvurularını alamaya başladı. Bu nedenle ev almak isteyenlerin gündemini bu aralar TOKİ oluşturuyor. Peki TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

TOKİ geçtiğimiz ay sosyal konut projesinin başvurularını alamaya başladı. Bu nedenle ev almak isteyenlerin gündemini bu aralar TOKİ oluşturuyor. Peki TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

2017 TOKİ Kayaşehir Evleri'ne kimler başvurabilir?

TOKİ Kayaşehir'de ev fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Peki 2017 TOKİ Kayaşehir Evleri'ne kimler başvurabilir? İşte detaylar...

Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

163 blok halinde yükselen Kentplus Yalova projesi 383 bin 500 metrekare inşa ediliyor. Proje Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

İskenderun TOKİ Evleri'ne 3 bin başvuru geldi!

İskenderun TOKİ Evleri için müracaatlar yoğun bir şekilde sürüyor. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde alınan başvurulara İskenderun halkının yoğun talebi olduğu ve şu ana kadar 3 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak Haberi

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak

TOKİ kura çekiminin sonucu sabırsızlıkla bekleniyor. Yıllardır ev alma hayali ile yaşayan vatandaşların bu isteğine TOKİ yanıt verdi. TOKİ sosyal konut projesi başvurusunun ardından şimdi sıra kura çekiminin sonucuna geldi.

İşte TOKİ evleri ne zaman açıklanacak?  TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? sorularının yanıtı…

TOKİ EVLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Düşük ve orta gelirli vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ sosyal konut projesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detayları açıklamasından sonra başvurular başladı. Daha ilk günlerden milyonlarca başvuru yapılan projede başvurular 14 Eylül Çarşamba günü başladı ve 31 Ekim 2022 tarihinde sona eriyor. E-Devlet Başvuruları ise 28 Ekim 2022 tarihinde son buluyor. Konut tipi yani 2+1 ve 3+1 ayrımı olmaksızın, proje alanında başvuru yapılacak.

TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT’TAN...