27 / 04 / 2024

toki evleri teslim

toki evleri teslim

TOKİ’den konut başvurusu yapan ve bu başvurusu sonucunda çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar teslim tarihlerini araştırmaya başladı. İşte il il TOKİ konutları teslim tarihi...

TOKİ, 117 bölgede 61 bin konut teslim etti!

TOKİ yerel yönetimlerle başlattığı kentsel yenileme programı kapsamında 285 bin 699 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmasını projelendirirken, 117 bölgede 61 bin konutun inşasını tamamlayarak hak sahiplerine teslim etti.

TOKİ Ispartakule Evleri teslim tarihi!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. TOKİ Ispartakule Evleri teslim tarihi kapsamında sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

TOKİ Çayırova Evleri teslim tarihi!

TOKİ Çayırova Evleri 'nde toplam 157 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Çayırova Evleri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar banka kredisinine uygun. Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu projede Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa ediliyor.

toki evleri teslim Haberi

toki evleri teslim

Türkiye'nin farklı yerlerinde uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ'den konut başvurusunda bulunan çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar ''TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; işte TOKİ konutları teslim tarihleriyle ile ilgili TOKİ tarafından yapılan açıklama...

Adana buruk TOKİ 825 adet teslim tarihi

Henüz net bir teslim tarihi belirlenmedi.

Eskişehir TOKİ Zincirlikuyu kat daire kuraları

Kesinleşen maliyet bilgileri doğrultusunda şerefiyeli konut fiyatlarının belirlenmesinin ardından konut belirleme kuraları gerçekleşecek.

Gebze Kirazpınar TOKİ konutları için sözleşme tarihleri 

Kesinleşen maliyet bilgileri doğrultusunda şerefiyeli konut fiyatlarının belirlenmesinden sonra kuralar çekilecek. 

Konya meram gödene 804 konut teslimi

Söz konusu proje için firmanın tasfiye kararı değerlendiriliyor.

Istanbul Basaksehir Ayazma TOKİ kuraları

Kesinleşen maliyet bilgilerine göre konut fiyatlarının belirlenmesiyle konut belirleme...