03 / 05 / 2024

toki Gaziantep Yeşilvadi Konutları iş bırakma

toki Gaziantep Yeşilvadi Konutları iş bırakma

Gaziantep Şahinbey Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen Yeşilvadi Konakları'nda çalışan işçiler, paralarını alamadıkları için iş bıraktı. İşçiler paralarını alamadıkları için bir aydır iş durduruyor...

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Şehitkamil projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Gaziantep Oğuzeli'nde 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Oğuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Oğuzeli 2022 sosyal konut projesi...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Seyhan Yeşilvadi Evleri için görüşmelere 29 Mart’ta başlanacak!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentsel dönüşüm kapsamında Barbaros ve Bey mahallerinde yapılacak ‘Yeşilvadi Evleri’nin birinci etabı için hak sahipleri ile 29 Mart’ta görüşmelere başlanacağını açıkladı.

Şahinbey Yeşilvadi Konutları'na yoğun ilgi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan ve 6 bloktan oluşan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulundu...

Türkiye'nin en büyük parkı: Yeşilvadi Parkı

Gaziantep Şahinbey Belediyesince 1 milyon 700 bin metrekarelik alana kurulan biyolojik gölet ve 8 bin kişilik amfi tiyatronun yapıldığı Yeşilvadi Parkı'ndaki çalışmalar sürüyor. İşte ayrıntılar...

Şahinbey Yeşilvadi Parkı çalışmalarında son durum!

Şahinbey Belediyesince 1 milyon 700 bin metrekarelik alana yapılan Yeşilvadi Parkı içine 86 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet ve 8 bin kişilik amfi tiyatro yapıldı.

toki Gaziantep Yeşilvadi Konutları iş bırakma Haberi

toki Gaziantep Yeşilvadi Konutları iş bırakma

Gaziantep Şahinbey Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen Yeşilvadi Konakları'nda çalışan işçiler, paralarını alamadıkları için iş bıraktı. Bir aydır işi durduran ve şantiye alanında bekleyişlerini sürdüren işçilerle birlikte alt işverenler ve ekip başları da paralarını alana kadar alanı terk etmeyeceklerini söylüyor. Uç gün önce biten binalardan birinin çatısına çıkarak eylem yapan işçiler, "Çatıya da çıktık, kendimizi mi atacağız ille aşağıya. Kimse sesimizi duymuyor" diyerek şikayetlerini dile getirdi. 


AKP'Lİ BAŞKAN YOK DİYOR AMA 400 KİŞİNİN ALACAĞI VAR 

Gaziantep'te büyük reklamlarla kamuoyuna tanıtılan Ycşilvadi Konııtları'nda 1 aydır inşat durmuş durumda. Alt işverenler, ekip başları ve işçilerden oluşan 120 kişi şantiyedeki çadırlarda yatıp kalkıyor. Şantiye alanında gazetemize açıklamada bulunan işçiler belediye ile Ana Yüklcnici Firma Haşcmoğlu'nun kendilerine verdikleri yanıtların çelişkili olduğunu söylüyorlar ve "Dertleri...