10 / 05 / 2024

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 ve proje detayları...

Bayramın ikinci günü altın ne kadar? İşte gram, yarım, tam altın fiyatları...

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu Kurban Bayramı'nda da merak ediliyor. 29 Haziran Perşembe günü altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yatırım olarak altını seçen vatandaşlar iç piyasada meydana gelen hareketliliği canlı olarak takip ediyor. Peki, bugün çeyrek

Altın fiyatları ters takla attı! Bugün 1 gram altın ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel altın fiyatları son durum!

Son dakika haberlerine göre, altın fiyatları yakından izleniyor. Önceki haftalarda rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları, şu anda düşüş eğiliminde. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte, 21 Haziran 2023 itibarıyla güncel altın fiyatları...

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası her ne kadar düşüşe geçse de bugün bir miktar yükseldi. Gram altın 1464 lira olurken yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyat

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları yeni günde de resmen esip gürledi. Altın fiyatları  bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Altın alıp satmak isteyenler hemen bakın! 9 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala ons altın düşüşe geçerken gram altın fiyatı da geriledi. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Haftanın piyasalara kapalı işlem günü olan 25 Şubat Cumartesi gününde altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. 25 Şubat 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

İslam Memiş çok net konuştu! Gümüş altından daha fazla kazandıracak! Öyle bir rakam açıkladı ki...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memniş, geçen senenin şampiyon yatırım aracı olan gümüşün bu sene de kazandırmaya devam edeceğini açıkladı. İslam Memiş çok net konuştu! Gümüş altından daha fazla kazandıracak! Öyle bir rakam açıkladı ki...

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 Haberi

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat ve taksit ödemeleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Toplam 19 adet konutun yer aldığı Güce alt gelir grubu projesi kuralı satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021!
TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 ve proje detayları...

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler paylaşalım.

2 oda 1 salon dairelerin yer aldıığı TOKİ Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?
Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman...