15 / 05 / 2024

TOKİ Haber 53. sayısı yayınlandı mı

TOKİ Haber 53. sayısı yayınlandı mı

TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin temmuz sayısı yayınlandı. Yeni sayıda inşaat ve gayrimenkul sektörünü ilgilendiren birçok haber yer alıyor...

Hastanelere yüksek maaşla dev personel alımı! 18-53 yaş arası hemen başvursun! Kaçıran dizlerini döver!

Sağlık sektöründe iş arayanlara müjdeli haber. 18-53 yaş arası vatandaşlar başvuruda bulunabilir. İşte detaylar!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi! 53 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 53 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon Şalpazarı 53 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni evler inşa eden TOKİ, Trabzon Şalpazarı projesi için düğmeye bastı. TOKİ Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

Park Mavera 3 projesindeki 59 daire 53.9 milyon TL'ye satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırma usulüyle satışa sunulan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 53 konut başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki 53 adet konut satışa çıkarıldı. Fiyatlar 158 bin 792 liradan başlıyor...

TOKİ Isparta Keçiborlu 53 konut ihalesi bugün!

TOKİ Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ 29 ildeki 164 iş yeri ve 53 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Dar gelirli ve emekli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, 24 ildeki 53 adet konutu ve 29 ildeki 164 iş yerini açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor.

TOKİ 24 ildeki 53 konutu, 29 ildeki 164 iş yerini satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 24 ildeki 53 adet konutu ve 29 ildeki 164 iş yerini açık artırma usulüyle satışa sunuyor.

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

Nazım Yavuz: Çatıcılık sertifikası alanlar çatıya çıkabilir!

Çatılara ancak çatıcılık sertifikası ve yüksekte çalışma eğitimi almış kişilerin çıkabileceğini söyleyen ve “Her önüne gelen çatılarda güneş enerji sistemleri, depo, panel, çanak anten gibi montaj işlemleri yapmamalıdır” diyen Yavuz, TOKİ Haber’in sorularını yanıtladı.

TOKİ Giresun Güce'de 53 konutu satışa çıkardı!

Kaymakam Mustafa Köleoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

TOKİ Güce'de 53 konutu satışa çıkardı!

Güce'de, Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 53 konut satışa çıkarıldı. Kaymakam Mustafa Köleoğlu, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

TOKİ Malatya Merkez'de 53 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Merkez'de 53 adet konut satıyor. Daire fiyatlarının 128 bin 765 TL'den başladığı projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Haber 53. sayısı yayınlandı mı Haberi

TOKİ Haber 53. sayısı yayınlandı mı

TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin temmuz sayısı yayınlandı.


Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin temmuz sayısı çıktı. 

Yeni sayıda inşaat ve gayrimenkul sektörünü ilgilendiren birçok haber yer alıyor. Kapakta ise, Başkentin dev projesi Kuzey Yıldızı yer alıyor. 

Yine dolu dolu bir içeriğe sahip olan TOKİ Haber’in 53. sayısını, e-Dergi olarak internet sitemizden okuyabilirsiniz.

TOKİ Haber Dergisi temmuz sayısını e-Dergi olarak internet sitesinden okuyabilirsiniz.