14 / 05 / 2024

toki halkapınar 2. etap başvuruları ne zaman

toki halkapınar 2. etap başvuruları ne zaman

TOKİ Konya Halkapınar 2. etap kampanyasında iki adet konut satışa sunuluyor. Kurasız satılacak konutların fiyatı ise 69 bin TL olarak belirlendi. Konya Halkapınar 2. etap TOKİ'de teslimler hemen yapılacak...

TOKİ Konya Halkapınar 2. etap kampanyası!

TOKİ Konya Halkapınar 2. etap kampanyasında iki adet konut satışa sunuluyor. Kurasız satılacak konutların fiyatı ise 69 bin TL olarak belirlendi. Konya Halkapınar 2. etap TOKİ'de teslimler hemen yapılacak...

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar 2 mahallelerindeki 828 bin 300 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mah. ve Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mahallesi'nde yer alan muhtelif parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuru şartları!

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap fiyatları ne kadar 2020?

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu'nun ihalesi yakında!

AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkapınar-Otogar arasında 2,3 katrilyon maliyetle bir metro hattı yapmak için çalışmalara başladık. İnşallah yakında bu projenin ihalesine de çıkacağız" dedi...

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesi ne zaman bitecek?

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesine aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Dumlupınar 2'nci etap için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde inşa edilecek 126 adet daire için çalışmalara başlandı.

TOKİ Kirazpınar kura çekimi sonucu listesi!

TOKİ Kirazpınar kura çekimi sonucu listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon 300 adet konut bulunuyor.

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Çınar tarafından kuruldu. 

TOKİ Kayapınar başvuru tarihleri!

TOKİ Kayapınar başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 458 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

toki halkapınar 2. etap başvuruları ne zaman Haberi

toki halkapınar 2. etap başvuruları ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Konya Halkapınar 2. etapta 2 adet konutu kurasız satışa sunuyor. TOKİ Halkapınar 2. etap evlerinde satılacak konutların başvuruları 13 Ocak'ta başladı.



TOKİ Konya Halkapınar 2. etapta satışa sunulan iki daire 82 metrekare büyüklüğünde 2 oda 1 salondan meydana geliyor. Konya Halkapınar TOKİ 2. etaptaki kampanyalı dairelerin fiyatı 69 bin 237 TL olarak belirlendi.


TOKİ Konya Halkapınar 2. etap ödemeleri 4 bin TL peşinat sonrasında 240 ay ayda 271,82 TL olacak şekilde yapılıyor. Konutların hemen teslim edileceği Konya Halkapınar TOKİ 2. etap başvuruları son gün 31 Mart. 


İlanın detayı için