12 / 05 / 2024

TOKİ harita işlerinin yapılması ihalesi

TOKİ harita işlerinin yapılması ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imar uygulamaları ile tescil harici alanların tescili, plankote ve hali hazır harita işlerinin yapılması hizmet alım işi ihalesi 3 Mart'ta gerçekleşecek.

Sarphan Finanspark'ta altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Sarphan Finanspark projesinin 3317 Ada 5 Parsel A Blok ile bu bloğa ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Maslak 1453'te altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel C1, E, T4 ve OA Bloklar ile bu bloklara ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

TOKİ 12. paket danışmanlık hizmet alım işi ön yeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 12. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmeti alımı işi çn yeterlilik ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi yarın!

Zonguldak Gökçebey TOKİ projesi için kura çekilişi heyecanı başladı. TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi yarın...

3. havalimanı metro hattı için YPK'ya başvuruldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gayrettepe-Yeni Havalimanı Raylı Sistem hat kesimi işlerinin 2016 yılı yatırım programına alınmasına yönelik Yüksek Planlama Kurulu (YPK) Kararı için Kalkınma Bakanlığına başvurduklarını belirtti.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları için yol yapılacak!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, TOKİ konutları için alternatif yolların yapılmasına karar verildi.

Düzce Camikebir Konutları'nın kura çekilişi 23 Ağustos'ta!

Düzce’de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi TOKİ evleri için kura çekimi 23 Ağustos Salı günü yapılacak.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

TOKİ 10. paket danışmanlık hizmeti 2. oturum ihalesi 24 Ağustos'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 10. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin 2. oturumu 24 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Konutları için toplantı yapıldı!

Çanakkale Ayvacık Belediyesi ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları için bilgilendirme toplantıları yapıyor. TOKİ konutları hakkında bilgi almak isteyen herkes Ayvacık Belediyesi'nden gerekli detaylı bilgiyi alabiliyor.

TOKİ 12. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 12. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmeti alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Çimento devi Lafarge'ın IŞİD'i finanse ettiği ortaya çıktı!

Fransız Le Monde gazetesi, Fransız inşaat şirketi, dünyanın bir numaralı çimento devi Lafarge'ın 2013 baharından Eylül 2014'e kadar bir yıldan daha uzun süre bölgedeki işlerinin devam edebilmesi için IŞİD'i finanse ettiğini ortaya çıkardı

Girişimcilik için en cazip alan emlak sektörü!

Bir tespite göre ülkemizdeki özellikle gençler, bir patronun emrinde çalışmaktansa, kendi işlerinin patronu olmayı tercih etmektedirler.

TOKİ harita işlerinin yapılması ihalesi Haberi

TOKİ harita işlerinin yapılması ihalesi

TOKİ  Muhtelif Alanlarda 3194 sayılı imar kanunun 15., 16. ve 18. maddesi uyarınca yapılacak imar uygulamaları ile tescil harici alanların tescili, plankote ve Hali hazır harita işlerinin yapılması hizmet alım işi ihalesi 3 Mart 2015 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.