27 / 04 / 2024

toki hendek devlet hastanesi

toki hendek devlet hastanesi

TOKİ Başkanı Turan, Ankara’nın Kalecik ilçesi, Çankırı, Kastamonu ve Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki incelemelerinin ardından Karabük'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirak ettiği “Karabük Toplu Açılış” törenine katıldı.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Sakarya Hendek'e duble yol!

Hendek Devlet Hastanesi ile şehir merkezini birbirine bağlayan duble yolda hummalı çalışma devam ediyor.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Hendek Devlet Hastanesi’nin yolu genişletiliyor!

Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Koordinasyonluğunda, yeni Hendek Devlet Hastanesi’ne giden yol güzergahında Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yol genişletme çalışmaları yapılıyor.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta!

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yapımı devam ederken yüklenici firmanın işi bırakması ile yarıda kalan 60 yataklı Emet Devlet Hastanesi binasının kalan bölümü için 30 Mayıs günü ihale yapılacağını bildirdi.

TOKİ Konya Emirgazi Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili, Emirgazi ilçesi 10 yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Seydişehir Devlet Hastanesi ilave inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir’de yapımına devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesinin altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ikmal işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14.30'da yapılacak.

Yeni Hendek Devlet Hastanesi 14 Aralık’ta hizmete giriyor!

Hendek’te yapımına başlanan 100 yataklı Devlet Hastanesi tamamlandı. 14 Aralık Pazartesi günü yeni yerinde hizmete girecek olan yeni hastane TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilerek iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal oldu.

TOKİ Kastamonu'da 400 yataklı devlet hastanesi inşaatına devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu’da yapımı devam eden ve yaklaşık 102 milyon liraya mal olması beklenen 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

TOKİ, Kastamonu Devlet hastanesi'nin kaba inşaatını tamamladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

toki hendek devlet hastanesi Haberi

toki hendek devlet hastanesi

Turan, törenin tamamlanmasıyla birlikte denetimlerde bulunmak üzere Zonguldak’a geçti. TOKİ Başkanı Turan, Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde yapımı planlanan konut projesinin arazini Belediye Başkanı Vedat Öztük ile birlikte gezdi. Araziyi inceleyen TOKİ Başkanı, belediye yetkililerinden bilgi aldı.


Devrek’in Çaydeğirmeni Beldesi’ne 566 konut


Turan, Gökçebey İlçesi’nin ardından Devrek’in Çaydeğirmeni Beldesi’ne geçti. TOKİ’nin Çaydeğirmeni'nde gerçekleştirdiği uygulamaları yerinde gören TOKİ Başkanı, Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile birlikte yapımı devam eden 566 konutluk inşaat alanında denetimlerde bulundu.


Devrek’te konut planlanan arazide inceleme


Çaydeğirmeni’ndeki incelemelerinin ardından Devrek'e geçen M. Ergün Turan’ı Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci karşıladı. TOKİ Başkanı ve Semerci konut yapılması planlanan araziyi gezdi.


Akçakoca’da saha incelemesi


İncelemelerini Akçakoca’da devam ettiren TOKİ Başkanı Turan, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenci ile konut projeleri ile ilgili sahada bilgi aldı.


Düzce’ye 300 yataklı hastane


Turan...