05 / 05 / 2024

TOKİ heyeti inceleme gemlik

TOKİ heyeti inceleme gemlik

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı(TOKİ) 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Salda Gölü'nde bilirkişi heyetinden inceleme!

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü için Koruma İmar Planları'nın iptali amacıyla açılan davada bilirkişi heyeti, dün yerinde keşif ve incelemelerde bulundu. Beyaz Adalar kısmındaki keşif ve inceleme sırasında bazı vatandaşlar "Salda Gölü'ne dokunma" dövizleri açtı.

Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasında bilirkişi inceleme yaptı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli-Gebze kesiminde viyadük çalışmaları sırasında düşen beton blokun altında kalan 3 işçinin hayatını kaybettiği iş kazasının meydana geldiği alanda, bilirkişi heyeti inceleme yaptı...

Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) tarafından yapımına devam edilen Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme yapıldı. 

Altınordu'da sahil dolgusu için açılan davalarda bilirkişi inceleme yaptı!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil dolgusu için açılan davalarda bilirkişi heyeti yerinde inceleme gerçekleştirdi.

Kenya Heyeti TOKİ’yi ziyaret etti!

Kenya Ulaştırma Altyapı Konut ve Kentsel Gelişim Bakanlığı yetkililerinin Türkiye ziyareti kapsamında, Kenya Heyeti 24 Kasım 2016 Perşembe günü Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı (TOKİ) ziyaret etti.

Hasan Karahan'dan Giresun'daki inşaatlara inceleme!

Giresun Valisi Hasan Karahan, TOKİ inşaatında ve Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Yurdu'nda incelemelerde bulundu.

Yılmaz Tunç'tan Ulus Devlet Hastanesi'ne inceleme!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bu yıl hizmete giren Ulus İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Tunç, hastanedeki inceleme gezisinde hastaları da ziyaret ederek onlara acil şifalar diledi.

Aytuğ Atıcı'dan Akkuyu Nükleer Santrali açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın verdiği Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) olumlu kararının iptali için bilirkişi heyeti Akkuyu Nükleer Santrali'nde inceleme yaptı. CHP milletvekili Aytuğ Atıcı incelemeyi anlattı.

TOKİ Bucak 3. Etap Konutları'nda inceleme!

Toplu Konut İdaresi Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu 3.etap TOKİ ve yeni yurt binalarında inceleme bulundu.

TOKİ Edirne İpsala Konutları'nın yolları yenileniyor!

Kış aylarında gerçekleştirilen onarımların ardından, Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları'nın alt yolu yeniden onarılıyor. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, asfalt kırığı serilen yolda inceleme yaptı.

Artvin maden sahalarına bilirkişi incelemesi!

Artvin'de, Yukarı ve Aşağı Maden köylerinde altın madeni işletmesi ve kurulacak siyanür havuzlarına karşı verilen, 'ÇED gerekli değildir' kararının iptali istemiyle açılan dava sonrası bölgede bilirkiş heyeti inceleme yaptı.

Burdur Depremevleri'ne yeni konutlar yapılmalı!

Burdur heyeti Ankara'da TOKİ yöneticileri ile görüşme yaptı. Görüşmede Burdur'un uzun zamandır gündeminde olan Depremevleri'ne yeni konutlar yapılması gerektiği konuşuldu.

Nevşehir'deki yeraltı şehrinde son durum!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Proje çalışmaları sırasında ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde inceleme yapıldı.

TOKİ heyeti inceleme gemlik Haberi

TOKİ heyeti inceleme gemlik

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı(TOKİ) 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi. Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Feray Koyunlular'ın da yer aldığı ziyarette, Cihatlı Bölgesi Rezerv Yapı alanları incelendi. Gemlik Belediyesi Daire Amir ve Müdürlerinin de katıldığı gezide TOKİ heyetine bilgi veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesinin bitişiğindeki 150 dönümlük arsayı gezdirdi. 


İLÇEYE ÖZGÜ MİMARİ 

Yaklaşık 825 konutlu ilk proje içinde okul, cami, otopark ve spor tesisi alanlarının da bulunduğunu anlatan Refik Yılmaz, "İlk uygulama yeri olan Cihatlı Mahallesindeki TOKİ binaları, Mimar ve Mühendis Odaları ile yapılan toplantı sonrasında hazırlanan ilk projedeki gibi Gemlik'e özgü mimari örneği sergileyecek. Kentsel dönüşüm konusundaki girişimleri TOKİ yetkilileri...