14 / 05 / 2024

toki hisarcık evleri

toki hisarcık evleri

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 4. Etap TOKİ konutları için ilk adımın atıldığını söyledi. Evlerin yapımı için arazinin kamulaştırıldığı belirtildi.

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri'ne GOOA Architects imzası!

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri, İçkale Şirketler Grubu tarafından inşa edildi. Proje toplam 4 villandan oluşuyor. 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

İlios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim!

Türkseven İnşaat tarafından hayata geçirilen ilios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim ediliyor. Peki İlios Ayvalık evlerinin fiyatları ne kadar? İlios Ayvalık evleri kaç lira? İşte İlios Ayvalık evleri güncel fiyat listesi...

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi 25 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çevre Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 25 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

toki hisarcık evleri Haberi

toki hisarcık evleri

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, bölgede inşa edilmesi planlanan  4. Etap TOKİ konutları için İstanbul Konut Kredileri Daire Başkanlığına projelerini sunduklarını belirtti. Çalışkan, konut sahibi olamayan, imkânları sınırlı vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla 4.Etap TOKİ Konutları'nın yapımı için 82.Yıl Mahallesi Sola mevkisinde 42 bin metrekarelik arazinin kamulaştırıldığını söyledi.




2 Eylül...