09 / 05 / 2024

toki hozat

toki hozat

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Tunceli Hozat Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi 14 Ocak 2013 tarihinde başladı...

TOKİ Tunceli Hozat 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Hozat ilçesinde ayda sadece 2 bin 280 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Hozat ilçesi sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Tunceli Hozat 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Tunceli Hozat projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Tunceli Hozat başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Hozat projesi satışa çıktı.

TOKİ Tunceli Hozat 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Tunceli Hozat Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Tunceli Hozat 2017 başvuruları..

TOKİ Tunceli Hozat başvuruları bugün başladı!

TOKİ Tunceli Hozat başvuruları bugün başladı. Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor ve peşinat olarak minimum 15 bin 768 TL alınıyor.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

toki hozat Haberi

toki hozat

TOKİ Tunceli Hozat Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 2 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2013 tarihinde başladı. Başvuru dönemi 29 Mart 2013 tarihinde sona eriyor.


TOKİ Tunceli Hozat Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan konutların alanı; 106,63 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Dairelerin fiyatı 85 bin 284 TL ile 106 bin 99 TL arasında değişiyor. Yüzde 15 peşinat verilen konutlar için 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Konutların başlangıç taksiti ise 604,09 TL ve 751,53 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için