03 / 05 / 2024

TOKİ İcmal Raporu

TOKİ İcmal Raporu

TOKİ Ekim ayı icmal raporuna göre Ekim ayı şampiyonu Konakkale Bosphorus olarak belirlendi. Projede 1 milyon 322 bin 731 TL'lik satış gerçekleştirildi

Koru Florya, 6.5 milyon TL ile TOKİ'nin Temmuz şampiyonu!

TOKİ, Temmuz ayı satış icmal raporunu açıkladı. Koru Florya, TOKİ'nin Temmuz ayı satış şampiyonu oldu. Koru Florya'yı Ekşinar Konakları, Next Level ve Konakkale Bosphorus projeleri izledi

TOKİ'den Denizli projesinin zeminine uygunsuz raporu verildiği iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Denizli'de toplu konut yapılan bölgedeki zemine "uygunsuz" raporu verildiği ile ilgili iddialarla açıklama yaptı.

TOKİ 3 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

TOKİ Erzincan, Elazığ ve Kahramanmaraş İllerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesini 13 Şubat 2020 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Gaziantep'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

TOKİ Gaziantep İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesini 13 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

TOKİ Denizli İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesini 12 Şubat 2020 tarihinde yapacak.

TOKİ 7 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı raporu hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

TOKİ Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

TOKİ, Gayrimenkul Sertifakaları Tebliği uyarınca düzenlenen 15 Mayıs 2017 - 31 Temmuz 2017 dönemine ilişkin "Yatırımcı Raporu"nu yayınladı.

TOKİ'nin 9 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ'nin 9 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alımı ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 9 ilde etüd raporu hazırlatılması ihalesi 3 Mayıs'ta!

TOKİ, Manisa ve İzmir'de imar planına esas zemin etüt raporu ve Tunceli, Siirt, Niğde, Karaman, Çankırı, Samsun ve Elazığ İllerinde zemin etüd raporları ihalesi 3 Mayıs'ta.

Bartın’da TOKİ için etüt raporu ihalesi 22 Mart'ta!

Bartın’da TOKİ'ye devredilen arsaların İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 22 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

TOKİ 8 ilde etüt raporu hazırlatılması ile hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ Hatay, Çorum, Manisa, Ankara, İstanbul, Konya, Balıkesir illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve joefizik etüt raporu hazırlatılması işi ile Batman geoteknik etüd projesi hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 4 ilde etüt raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ankara, İstanbul, Konya ve Şırnak illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 8 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Muğla ilinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporu hazırlatılması işi ile diğer 7 ilde zemin etüd raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ İcmal Raporu Haberi

TOKİ İcmal Raporu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca yayınlanan 2012 yılı Ekim Ayı icmal raporu yayınlandı. Ekim ayı icmal raporuna göre 10 konut ve 1 işyeri satışı gerçekleşti. Toplam bedelleri 10 milyon 453 bin 443 TL olarak belirlendi. 


Bunlardan 7 tanesi Makro İnşaat ve Torkam İnşaat ortaklığındaki Çanakkale'de yer alan Konakkale Bosphorus'tan yapıldı. Bundan toplam 1 milyon 322 bin 731 TL kazandılar. Ve senelik toplam satış olarak 55 konuta ulaştılar. 


Ekim ayında Konakkale Bosphorus projesini Aydınlı, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife'ın hayata geçirdiği Koru Florya projesi takip ediyor. Koru Florya projesi kapsamında ise 3 konut satıldı ve 3 milyon 941 bin 578 TL kazanıldı. Böylelikle toplam senelik hasılatları 64 konut ile 95 milyon 191 bin 720 TL oldu. 


Pasifik İnşaat'ın hayata geçirdiği Next Level projesinden ise...