30 / 04 / 2024

toki ihaleleri ne zaman

toki ihaleleri ne zaman

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2014/ 55974 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini pazarlık usulü ile gerçekleştirdi. İhaleye üç firma teklif verdi.

TOKİ’den yatırımcıya yeni yıl fırsatı! 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

TOKİ yeni yılda satışa çıkaracağı taşınmazları üç ayrı ödeme şekli ile alıcıya sunacak. Taşınmazlar yüzde 10 peşin 240 ay vade, yüzde 10 peşin 120 ay vade ve yüzde 15 peşin ve 120 vade seçenekleriyle satılacak...

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Ankara'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 adet arsa satılıyor! 

İBB ve Mabel Mamak Turizm İnşaat A.Ş., İstanbul ve Ankara illerinde yer alan toplam 5 adet arsayı 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki ildeki 39 adet arsa ve arazi satılıyor! Aman bu tarihleri kaçırmayın! 

Erzurum Oltu'da ve Balıkesir Susurluk'ta yer alan 39 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

İzmir'de 16 adet konut ile Konya'daki 23 adet arsa satılıyor ! Ev ve arsa yeri alacaklar dikkat! 

İzmir Torbalı ile Konya Selçuklu'da yer alan 39 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Peki söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İzmir ve Isparta'da 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, 25 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İzmir ve Isparta'da satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

toki ihaleleri ne zaman Haberi

toki ihaleleri ne zaman

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKl) 2014/ 55974 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini pazarlık usulü ile gerçekleştirdi. T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza Bl Blok Bilkent Çankaya adresinde gerçekleşen ihaleye üç firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 155,500.00 TRY olan ihaleye giren iiç firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. En yüksek teklifin 153,0000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 149,900,00 TRY verildi İstanbul Kayabaşı toplu konut alanı 3 etap genel altyapı uygulama projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi için açılan ihalede teklifler değerlendirme aşamasında. İhalenin kesin sonucunun önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 


Ticari...