03 / 05 / 2024

TOKİ ilan

TOKİ ilan

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapım işi ihalesi 31 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki Ilgınköy Merası, belediye meclisi kararıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. 650 bin metrekarelik bu alana TOKİ tarafından 3 bin 750 konut yapılması için çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi satış ilanı!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi satış ilanı kapsamında 40 adet konut satışa çıkarılıyor. Daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlangıç gösteren projede 607 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı satış ilanı!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı satış ilanı kapsamında 589 adet daire satışa çıkarılıyor. Kura çekimi 24 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınıyor.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapım işi ihalesi 31 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Mersin Ataş Yerleşkesi kentsel sit alanı ilan edildi!

Akdeniz Belediyesi, TOKİ tarafından yıkılmak istenen “ATAŞ Yerleşkesi” ile ilgili başlattığı hukuk mücadelesini kazanmasının ardından, idare mahkemesine açtığı dava ile yerleşkenin Kentsel Sit Alanı ilan edilmesini sağladı.

TOKİ BDDK binası ihale ilanı yayınlandı!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi 'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı!

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

Rezerv yapı alanı ilanı!

Rezerv yapı alanını kim belirler? Rezerv yapı alanı ilanı nasıl yapılır?: Bakanlıkça resen belirlenebildiği gibi, TOKİ veya İdarenin talebi üzerine de rezerv yapı alanı tespit edilebiliyor...

Gaziosmanpaşa'da 3 mahalle 'riskli alan' ilan edildi!

Gaziosmanpaşa' ya bağlı Bağlarbaşı, Sarıgöl ve Yenidoğan mahalleleri riskli alan ilan edildi. İstanbul Gaziosmanpaşa' da Bağlarbaşı, Sangöl ve de Yenidoğan mahalleleri riskli alan ilan edildi...

İstanbul'da riskli ilan edilen yerler!

İSTANBUL'da bazı yerlerin riskli alan ilan edilmelerine ilişkin Bakanlar Kumlu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Sarıgöl, Yenidoğan ve Bağlarbaşı mahallelerinde oturanlar dikkat etmeli...

Samsun Tekkeköy riskli alan ilan edildi!

15/12/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Samsun 'un Tekkeköy ilçesine bağlı bazı alanlar riskli alan ilan edildi. İşte Samsun Tekkeköy kentsel dönüşüm alanları...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Sarıgöl, Yenidoğan ve Bağlarbaşı'nda bazı alanlar riskli ilan edildi!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Sarıgöl, Yenidoğan ve Bağlarbaşı mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanların riskli alan ilan edilmesi kararlaştırıldı. Riskli alan ilan edilen yerlerin sınır ve koordinatları belirlendi...

TOKİ ilan Haberi

TOKİ ilan
TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi yapım işi ihalesi 31 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de...