03 / 05 / 2024

toki indirimli ödeme 2018

toki indirimli ödeme 2018

Türkiye’nin dört bir yanında konut projeleri hayata geçiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), alt ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Trafik cezalarında yeni karar: İndirimli ödeme süresi bir aya çıkarıldı!

İçişleri Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelikle trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 15 günden bir aya çıkarıldı. İşte detaylar...

TOKİ'den konut almak isteyenlere müjde! 2 bin 546 TL taksitle konut satılacak! İşte ödeme planları...

Artan konut fiyatlarına karşın devlet destekli sosyal konut projesi ile ev sahibi olmak çok kolaylaşacak. Devlet destekli sosyal konut projeleri için detaylar belli olurken, en çok merak edilen ise ödeme şartları oluyor. İşte detaylar…

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ’de sabit ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projeleri ve kura çekimi şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. Peki TOKİ’de sabit ödeme var mı? İşte detaylar!

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

toki indirimli ödeme 2018 Haberi

toki indirimli ödeme 2018

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alt ve orta gelir grubuna yönelik projeler inşa ediyor. TOKİ'nin 36 ilde hayata geçirdiği konut projelerinde satışlar sürüyor. 

Adana'dan Zonguldak'a kadar birçok ilde TOKİ'nin konut satışları devam ediyor. TOKİ projelerinde aylık taksit ödemeleri minimum 251 TL'den maksimum bin 469 TL'den başlangıç gösteriyor. 

Hiç konut sahibi olmama şartı 

Satış süreci devam eden konutlar; ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre sahiplerine verilecek. TOKİ'ye başvuru yapacak vatandaşlarının hiç konut sahibi olmaması şartı bulunuyor. 

TOKİ projelerine başvuru yapabilmek için ayrıca daha önce TOKİ'den konut satın almamış veya konut kredisi kullanmamış olunması ve 18 yaşını doldurmuş olunması da gerekiyor. Konutların satışları netliklerine ve bulunduğu illere göre yüzde 10, yüzde 20 ve yüzde 25 peşinat...