05 / 05 / 2024

TOKİ inşaat 2016 ihale

TOKİ inşaat 2016 ihale

TOKİ uygulamaları kapsamında 12. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmeti alımı işi çn yeterlilik ihalesi bugün yapılacak.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Akselcan İnşaat konkordato istedi iddiası!

İzmir Kemalpaşa'nın Çambel mahallesinde TOKİ inşaatını üstlenen Akselcan İnşaat'ın konkordato istediği iddia edildi. TOKİ konutlarının yapımını üstlenen Akselcan İnşaat'ın konkordato başvurusunun kabul edilmesi bekleniyor.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Hatay Reyhanlı 3. Etap Konutları'nın inşaatı başladı!

Hatay Reyhanlı İlçesi'nde, Cüdeyde Mahallesi'nde 3'ncü etap TOKİ inşaatına başladı. 65 dönümlük alan üzerinde 422 konutun yapımının 16 ayda tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

Vali Hasan Karahan, Aksu mevkiinde yükselen TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Merkezi’nin inşaatını inceledi!

İlkadım Belediyesi, Derebahçe'de 5.5 dönümlük alanda kültür merkezini hayata geçiriyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Giresun birinci etap TOKİ inşaatı tamamlandı!

Giresun'un Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, dört şehre sınır olan ilçesini Kelkit Vadisinin parlayan yıldızı yapacağını söyledi. Trabzon yüksekokul binası yükselirken, birinci etap TOKİ inşaatı tamamlandı.

TOKİ Gaziantep Islahiye Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Gaziantep ili Islahiye ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihaklesi 25 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30 gerçekleşecek.

TOKİ Sivas Merkez orduevi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sivas Merkez 1 adet orduevi, 1 adet er gazinosu, 1 adet komutan konutu, 1 adet nizamiye, 1 adet teshin merkezi, 3 araçlık ve 5 araçlık otopark ile spor alanları inşaatı ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ inşaat 2016 ihale Haberi

TOKİ inşaat 2016 ihale


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygulamları kapsamında hayata geçirilen yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası ön yeterlilik ihalesi yapılıyor. 


Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 12. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ön yeterlilik ihalesi bugün saat 11:30'da...