21 / 05 / 2024

toki internet adresi

toki internet adresi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) markasının, haksız kazanç sağlamak maksadıyla bazı şahsi internet siteleri ile sosyal medya ağlarında kullanıldığı belirlendi. TOKİ, vatandaşları sahte TOKİ sayfalarına karşı uyardı...

Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021!

Yapı Kayıt Belgesi almak için başvurular internet adresi üzerinden yapılıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi bedeli nasıl belirleniyor? Yapı Kayıt Belgesi başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021...

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

Burada Evim Olsun kampanyası!

Park Mavera 2. etap projesi için www.buradaevimolsun.com internet adresi üzerinden ön talep toplanıyor. Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Park Mavera 2.etapta satışlar mart ayı içerisinde başlayacak...

Kartal Belediyesi emlak vergisi tahsilatında online sisteme geçti!

Kartal Belediyesi ana hizmet binasındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yapılan vergi ödemeleri, artık Halk Bankası ATM’lerinden T.C kimlik numarası ile ya da resmi internet adresi www.kartal.bel.tr web sitesinden yapılabiliyor.

TOKİ internet hizmeti alımı işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı internet hizmeti alımı işi yapım işi ihalesi 4 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek. TOKİ internet hizmeti alımı işi ihalesi saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ internet hizmeti alımı işi ihalesi 4 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı internet hizmeti Alımı işi yapım işi ihalesi 4 Ağustos 2015 tarihinde 11.00'de gerçekleşecek.

Türker Gayrimenkul internet sitesini yeniledi!

Türker Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda değişen internet adresi yayınlandı. İşte Türker Gayrimenkul'ün yeni adresi;

Kale Kilit internet sitesini yeniledi!

Türkiye’de güvenliğin tek adresi Kale Kilit 2015 yılı mottosu “Yepyeni bir Kale” çerçevesinde internet sitesini de yeniledi. Kullanıcı dostu ve son teknoloji altyapıyla donatılan internet sitesi Kale Kilit’in yeni yüzü olacak.

Halkbank 41 ilde 172 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Halkbank 14 Mayıs 2015 tarihinde https://hbgayrimenkul.intengo.com/ internet adresi üzerinden e-ihale yöntemiyle 41 ilde 172 gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek. İhale saat 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılacak.

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu guruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ konut başvuru şartlarını ve başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

Kocaeli Tramvayını Seçiyor anketi devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay projesi için her iki belediyenin internet adresi üzerinden halk oylaması devam ediyor. 15 bin vatandaş oy kullanırken tramvay için belirlenen isim seçeneklerinden İzmitray açık ara önde gidiyor.

toki internet adresi Haberi

toki internet adresi


Vatandaşları sahte hesaplar hakkında uyaran TOKİ, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “İdaremizin resmi logosu ile birlikte web sitemizde yer alan ihale bilgileri ve satış duyuruları gibi veriler kullanılarak, TOKİ’nin resmi web ve twitter adresi algısı oluşturulmaya çalışıldığı görülmüştür. Vatandaşlarımızın TOKİ’ye olan ilgilerinden faydalanılarak söz konusu sitelerin tıklanma reytinglerini arttırıp, reklam alınması suretiyle haksız kazanç sağladıkları tespit edilmiştir. 

TOKİ’nin resmi web adresi www.toki.gov.trdir. Bu adresin dışında TOKİ adına kayıtlı başka bir web adresi ile facebook ve twitter gibi sosyal medya hesabı bulunmamaktadır.

www.toki.gov.tr adresi dışında TOKİ’nin resmi internet adresi algısı oluşturmaya dönük, sahte web sayfaları ile sosyal medya hesaplarından gönderilen mesajlara itibar edilmemesi hususu kamuoyuna saygıyla...