08 / 05 / 2024

toki iş ihalesi 2016

toki iş ihalesi 2016

TOKİ, Türkiye genelinde idaremizce yapılacak olan projelerle ile ilgili mühendislik ve mimarlık tasarım hizmetleri 10.paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturum bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 19. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 15 Ekim'de!

Türkiye Genelinde TOKİ tarafından yapılacak olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 19. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 15 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 18nci Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 7 Ağustos'ta!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 18nci Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Millet Bahçeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 17'nci Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 2 Temmuz'da!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Millet Bahçeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 17'nci Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi  ihalesi 2 Temmuz'da saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 20. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 7 Mart'ta!

TOKİ tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ve Kamusal Büyük Park Alanları ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 16'ncı Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 7 Mart 2019'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 20. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 19. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 28 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 19. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi 28 Hairan 2018 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

toki iş ihalesi 2016 Haberi

toki iş ihalesi 2016

Türkiye genelinde idaremizce yapılacak olan konut, sosyal donatı, eğitim yapıları, yerleşim alanları ve kentsel tasarım uygulama ile ilgili mühendislik ve mimarlık tasarım hizmetleri alımı işi ihalesi yapılacak.



İhale İlanı;


TOKİ, Türkiye genelinde idaremizce yapılacak olan konut, sosyal donatı, eğitim yapıları, yerleşim alanları ve kentsel tasarım uygulama ile ilgili mühendislik ve mimarlık tasarım hizmetleri 10.paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturum yarın saat 11:30'da...