02 / 05 / 2024

toki ıslahiye ihalesi

toki ıslahiye ihalesi

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 596 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 430 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Islahiye son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Islahiye orta gelir projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kars ihalesi 18 Şubat'a ertelendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars'ta hayata geçireceği 366 adet konutun ihalesi 18 Şubat'a ertelendi.

TOKİ Tozkoparan ihalesi iptal edildi!

TOKİ İstanbul İli, Güngören İlçesi, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ihalesi iptal edildi. Peki yeni ihale ne zaman yapılacak?

Niğde Efendibey TOKİ'nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey'de hayata geçireceği 720 konutun ihalesi yapıldı.

Rize Güneysu TOKİ projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu'da hayata geçireceği 158 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Islahiye 2. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Islahiye 2. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna 25 Eylül 2017 diyebiliriz. Proje 198 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Gaziantep’in Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 596 adet konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek.

toki ıslahiye ihalesi Haberi

toki ıslahiye ihalesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep Islahiye Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 596 konutun ihalesini yaptı.


26 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi, 16 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.


TOKİ’nin en büyük konut üretim alanlarından biri olan Gaziantep’te mahalle konseptiyle tasarlanan proje yerleşim alanı ve sosyal donatılarıyla birlikte şehre değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor.


TOKİ Gaziantep Islahiye projesinde yörenin mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi. Blok girişi, dış cepheler ve zemin kat seviyesine kadar taş kaplamalar, balkon ve pencere kenarlarında taş kaplama görünümlü söveler, payandalar kullanılarak, büyük dekoratif pencereler ve geniş balkonlar...