02 / 05 / 2024

toki ısparta projesi

toki ısparta projesi

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta projesiyle 250 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta projesi için tarih belli oldu! O ilçede 71 ucuz konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Isparta projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Isparta 124 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler'de 124 adet konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Isparta Atabey'e 250 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey projesinin ihalesini 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta 1002 konut ihalesi 10 Mayıs'ta!

Isparta İli, Merkez İlçesi Çünür Mahallesi 1002 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Isparta 2023 projesi için yeni tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ Isparta projesinin ihalesi 25 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Isparta TOKİ projesinde 124 konut yer alıyor.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu! Tonya'ya 157 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi için tarih belli oldu. TOKİ Trabzon Tonya projesi 3 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ, Sinop projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 88 yeni konut geliyor!

TOKİ Sinop 2023 projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin resmi internet sitesindeki detaylara göre, tek bir ilçeye 88 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Denizli projesi için son dakika müjdesi! 393 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için son dakika müjdesi geldi. Pamukkale'de inşa edilecek 393 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Denizli projesi için tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçedeki 393 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için tarih resmen belli oldu... Tek bir ilçedeki 393 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli Pamukkale projesi detayları...

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi! 53 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 53 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Manisa Demirci 2023 projesi...

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih belli oldu! Sadece bir ilçeye 439 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih belli oldu... Sadece bir ilçeye 439 yeni konut geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih geldi! 151 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 151 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor...

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Edirne 2023 projesi detayları...

toki ısparta projesi Haberi

toki ısparta projesi

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Isparta projesinin de ihale tarihini de açıkladı.

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi Atabey ilçesi, Yenimahalle Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

Ispartalıların yüzünü güldüren TOKİ Isparta Atabey projesinde 250 adet konut yer alacak. Konutların yanı sıra 4 adet dükkana da yer verilecek olan TOKİ Isparta Atabey projesinin ihale tarihi de açıklandı.

Konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu TOKİ Isparta projesinin ihalesi 13 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Isparta TOKİ projesinde sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması hedefleniyor. Söz konusu projenin inşaatı 500 takvim gününde tamamlanacak.