29 / 04 / 2024

TOKİ Isparta projesiyle 250 konut ve 4 dükkan geliyor! 

TOKİ Isparta projesiyle 250 konut ve 4 dükkan geliyor! 

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta projesiyle 250 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...



Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Isparta projesinin de ihale tarihini de açıkladı.

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi Atabey ilçesi, Yenimahalle Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

Ispartalıların yüzünü güldüren TOKİ Isparta Atabey projesinde 250 adet konut yer alacak. Konutların yanı sıra 4 adet dükkana da yer verilecek olan TOKİ Isparta Atabey projesinin ihale tarihi de açıklandı.

TOKİ Isparta projesiyle 250 konut ve 4 dükkan geliyor! 

Konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu TOKİ Isparta projesinin ihalesi 13 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Isparta TOKİ projesinde sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması hedefleniyor. Söz konusu projenin inşaatı 500 takvim gününde tamamlanacak.
 


Geri Dön