02 / 05 / 2024

toki istanbul küçükçekme halkalı ilköğretim okulu inşaat işi ihalesi

toki istanbul küçükçekme halkalı ilköğretim okulu inşaat işi ihalesi

TOKİ İstanbul İli Küçükçekmece Halkalı Atakent Mahallesi 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi İle Edirne ili Havsa İlçesi 72 Adet Konuta Ait Yol ve Yağmursuyu Hattı İnşaatı İşi ihalesi 13 Ağustos'ta yapılıyor...

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

TOKİ İstanbul çevresinde yazlık konut üretiyor!

TOKİ, Türkiye’nin dört bir yanında ucuz konut üretmek için gaza bastı. Dar gelir grubunun kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için İstanbul çevresinde yazlık konut üretimine başladı. Sakaryada yazlık tarzda 448 konut inşa ediliyor.

TOKi Bolu Kıbrıscık'taki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı!

TOKi Bolu Kıbrıscık projesindeki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı. Bolu Kıbrıscık 80 Konut Projesi kapsamında 2 adet B1 tipi teslime hazır stok konut 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında ek satış ve koşullarda açık satışa sunuluyor.

TOKİ Kastamonu Küre kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 106 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı Kastamonu Küre TOKİ Konutları kura çekimi noter huzurunda yapılacak. Peki TOKİ Kastamonu Küre kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kastamonu Küre kura çekiliş yeri!

TOKİ Kastamonu Küre kura çekiliş yeri açıklandı. Başvuru süresi sona eren projede 80 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Kastamonu Küre Evleri kura satışları!

TOKİ Kastamonu Küre Evleri kura satışları 15 Eylül Salı günü yapılacak. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede alt gelir grubu kapsamında 106 adet konut satılıyor.

TOKİ Kastamonu Küre kura çekilişi!

TOKİ Kastamonu Küre kura çekilişi kapsamında 106 adet konut alt gelir grubu kapsamında satışa sunulacak. Proje tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerden oluşuyor.

TOKİ mahalle kültürünü yaşatacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul Başaksehir Kayabaşı bölgesinde, mahalle kültürü ile modern mimariyi bir araya getiren özel bir proje yapacaklarını söyledi.

TOKİ Osmancık 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ tarafından Osmancık ilçesine yaptırılması planlanan 178 konut için başvuruların 3 Eylül’de başlayacağı bildirildi. Başkan Karataş, TOKİ 2. etap projesinin ev sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olduğunu dile getirdi.

TOKİ Karabük Safranbolu 1 adet konut başvurusu 16 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Karabük Safranbolu 1 adet konut başvurusu 16 Eylül'de başlayacak. Aylık taksitlerin 414,92 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Royal İstanbul Küçükçekmece fiyat!

Royal İstanbul Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Home ofis, ticaret alanları, otel ve konutlardan meydana gelen projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Yapracık Konutları'na Emekli Dinlenme Evi inşa edilecek!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı.

toki istanbul küçükçekme halkalı ilköğretim okulu inşaat işi ihalesi Haberi

toki istanbul küçükçekme halkalı ilköğretim okulu inşaat işi ihalesi

TOKİ İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi İle Edirne ili Havsa İlçesi 72 Adet Konuta Ait Yol ve Yağmursuyu Hattı İnşaatı İşi ihalesi 13 Ağustos 2013 Salı günü saat 14.30'da gerçekleşiyor.


İş süresi 590 takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için