04 / 07 / 2024

toki iznik kent çalışmaları

toki iznik kent çalışmaları

İznik Belediyesi Fen İşleri, Belediye Başkanı Osman Sargın'ın önderliğinde, Müdür İsmail Acar yönetiminde tüm İznik genelinde hizmetlerine devam ediyor.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 3 adet konut kuralı olarak satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

TOKİ başkent Ankara projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 503 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için tarih belli oldu. TOKİ Ankara projesinde toplam 503 konut yer alacak.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor.

toki iznik kent çalışmaları Haberi

toki iznik kent çalışmaları

İznik Belediyesi Fen İşleri, Belediye Başkanı Osman Sargın'ın önderliğinde, Müdür İsmail Acar yönetiminde tüm İznik genelinde hizmetlerine devam ediyor. Yoksul vatandaşlarımız için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan ve kura sonucu dağıtılan evlerin müteahhit firmalar tarafından yapılmayan ve yarım bırakılan eksikleri İznik Belediyesi sahiplenerek yapıyor. TOKİ Yönetim Kurulu adına Süleyman Bilir yaptığı açıklamada "Başta Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın'a Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun'a, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar'a teşekkür ediyorum.  Bizlerin isteklerimizi kırmayarak buralara hizmet getiriyorlar. Kendilerinden Allah razı olsun" dedi. 


Bursa...