15 / 05 / 2024

toki jandarma karakol ihaleleri

toki jandarma karakol ihaleleri

Antalya İli; Döşemealtı, Korkuteli, Serik ilçelerinde Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi yapım işi ihalesi 26 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

Sinop'taki Jandarma Gazinosu TOKİ'ye devrediliyor!

Sinop Şehir Meydanı Projesi kapsamında Jandarma Gazinosu'nun boşaltılarak Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devri hususunda mutabakat sağlandı

İstanbul'a 30 yeni karakol yapılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 30 yerde 2'si jandarma bölgesinde olmak üzere karakol açıyoruz. 3-5 ay içinde hepsini hizmete alacağız" dedi.

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

TOKİ'den Antalya'ya 4 adet karakol komutanlığı binası!

Antalya İli; Alanya İlçe J Komutanlığı, Gazipaşa İlçesi Zeytinada J Karakol Komutanlığı, Konyaaltı İlçe J Komutanlığı, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binaları ve Tesisleri İnşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Van'daki eski Jandarma Merkez Komutanlığı TOKİ'ye devredildi!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl park yapılan eski Jandarma Merkez Komutanlığı alanın yasalara aykırı bir şekilde TOKİ devredilmesine halk tepki gösterdi.

TOKİ Hatay Samandağ Jandarma Karakolu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Hatay Samandağ Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı karakol binası, nizamiye, 4 araçlık garaj ve 2 adet kule inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Hatay Samandağ'da Jandarma Karakolu yaptıracak!

TOKİ Hatay Samandağ Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı karakol binası, nizamiye, 4 araçlık garaj ve 2 adet kule inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Ocak 2016 tarihinde yapılacak.

Düzce Akçakoca'daki eski jandarma binası yıkılıyor!

Akçakoca’da Şehir merkezi Hükümet Konağı arkasında bulunan Sağlık Ocağı tarafından kullanılan eski jandarma karakol binası yıkım çalışması başladı.

TOKİ 204 adet jandarma karakolu inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Toplu Konut İdaresince ihalesi yapılıp, sözleşmeye bağlanan toplam 204 adet jandarma karakolunun ihale bedeli toplamının 1 milyar 26 milyon 894 bin 413 TL olduğunu bildirdi.

TOKİ Mardin'de Jandarma Karakolu inşa edecek!

TOKİ Mardin İli Kızıltepe Bektaş, Mazıdağı Şeyhan, Midyat Yayvantepe ve Ömerli Beşikkaya' da Jandarma Karakol Komutanlıkları hizmet binası ve çevre düzenleme işi ihale edecek...

Antalya'da TOKİ Jandarma Karakolu inşa edecek!

TOKİ Antalya İli; Alanya, Gazipaşa, Konyaaltı, Manavgat ilçelerinde Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihaleye sunuluyor...

TOKİ Antalya'da Jandarma Karakolu inşa edecek!

TOKİ Antalya İli; Alanya, Gazipaşa, Konyaaltı, Manavgat ilçelerinde Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

toki jandarma karakol ihaleleri Haberi

toki jandarma karakol ihaleleri

Antalya İli; Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri, Döşemealtı İlçesi Dağbeli Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri, Korkuteli İlçesi Kızılcadağ Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri, Serik İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İlanın detayı için