03 / 05 / 2024

toki kaç müteahhite haciz gönderdi

toki kaç müteahhite haciz gönderdi

TOKİ şimdiye kadar kaç müteahhitle icralık oldu? Toplu Konut İdaresi, kaç yüklenici firmaya haciz ihbarnamesi gönderdi? TOKİ, icralık olduğu müteahhiterden nasıl haberdar oluyor? Sayıştay raporunu güncelleyen icralık TOKİ müteahhiti sayısı kaç oldu?

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

Evini müteahhide verenler dikkat! Resmen açıklandı, sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde arsasını müteahhite veren kişilerin karşılaştığı minimum parsel alanı sorununu kaleme aldı.

Oturduğu binayı müteahhite verenler dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Resmen açıklandı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde müteahhite verilerek tekrar inşa edilecek olan binalar için yaşanabilecek anlaşmazlıkları kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Kentsel dönüşümde ekstra para isteyen müteahhite dava açılır mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde ekstra para isteyen müteahhite dava açılır mı?

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Müteahhite ‘çifte satış’ davası! 

İş insanı Sedat Morgül, yatırım amaçlı aldığı 4 daireden ikisinin başka kişilere de satıldığını tespit etti. Parasını ödediği dairelerden birinin internetten satışa çıkarıldığını gören Morgül, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

4 soruda müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durum!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durumu 4 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 4 soruda müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durum...

Müteahhite verilen peşinat geri alınabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Müteahhite verilen peşinat geri alınabilir mi?'konulu sorusunu yanıtladı. 

toki kaç müteahhite haciz gönderdi Haberi

toki kaç müteahhite haciz gönderdi


TOKİ, ihalelerini kazanarak yüklenici firma olarak sözleşme imzalayarak TOKİ Müteahhiti olarak anılan kaç firma idareye borçlandı? T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kaç TOKİ müteahhitine haciz yolladı? TOKİ taahhüt işlerini üstlenen ve ekonomik sıkıntı yaşayan kaç müteahhit kurumdan haciz tebligatı aldı?


TOKİ kaç müteahhitle icralık oldu? Açıklıyoruz! 


TOKİ, yaptığı yazılı açıklama ile 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle kaç yüklenici firma ile icralık olduğunu Emlakkulisi.com'a açıkladı... 


TOKİ İcra Hukuk Birimi, 31 Aralık 2014 itibariyle TOKİ ile iş yapan 296 yüklenici firmaya haciz ihbarnamesi gönderdi. Kulislerde TOKİ ihalelerini kazanarak yüklenici firma olarak 800'e yakın olduğu iddia edilen yüklenici firma sayısından 296'sının kurumdan hacizlik olduğu ortaya çıktı.         


TOKİ, haciz gönderdiği firmaları nasıl takip ediyor?


TOKİ icralık olduğu yüklenici firmalar hakkında takip talebinde...