29 / 04 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran ve TOKİ Maraş Göksun kura sonuçları listesi 2020...

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte haberin ayrıntısı ve 30 Ekim 2023'te meydana gelen son depremler listesi...

Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Küçükçamurlu Köyü'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak bildirildi. İşte ayrıntılar...

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

Son dakika az önce deprem oldu! Kahramanmaraş’ta korkutan deprem! 

AFAD son dakika deprem açıklaması yaptı. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 15.42’de 3,8 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem 11 kilometre derinlikte oldu.

SON DAKİKA! Kahramanmaraş’ta deprem oldu!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede devam eden artçı sarsıntılara bir yenisi daha ekledi. Saat 17.20’de Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 2.6 şiddetinde sarsıntı yaşandı.

SONDAKİKA! Az önce Kahramanmaraş'ta deprem oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığını duyurdu.

O ilde peş peşe iki deprem oldu! Yer bilimci Naci Görür yeniden uyardı: Göksun hattı zorlanıyor!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana’da 3 dakika arayla yaşanan iki depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, Göksun hattı zorlandığına vurgu yaptı. İşte o açıklama...

SONDAKİKA: 5 şiddetinde bir deprem oldu!

Kahramanmaraş Göksun'da bugün iki deprem meydana geldi. İlk depremin büyüklüğü 5, ikincisinin ise 4,1 olduğu belirtiliyor. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi, ikinci depremin büyüklüğünü 4,1 olarak kaydetti.

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden hissedildi!

AFAD verilerine göre; Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 12.39 kilometre olarak hissedilen depremin sarsıntısı çevre illerden de hissedildi.

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi ne zaman?

TOKİ kura çekimleri gündemi bir hayli meşgul ediyor. İl il kura çekim tarihleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kahramanmaraş kura çekimi. Peki TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran Haberi

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran

Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 ilinde yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Göksun 2020 projesinde 350 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2020 projesi 100 bin yeni konut kapsamında inşa ediliyor. TOKİ Göksun 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran!
TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran ve TOKİ Maraş Göksun kura sonuçları listesi 2020...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bazı detaylara değinelim. 

Dar ve orta gelirli aileleri ev...