05 / 05 / 2024

TOKİ Kandıra Konutlarında son durum

TOKİ Kandıra Konutlarında son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Kandıra'da emeklilere özel yapılacak 272 konut İçin başvurular sürüyor. Kandıra halkının yoğun ilgi gösterdiği konutlar için son başvuru tarihi ise 31 Mart.

TOKİ Kandıra Konutları'nda başvurular 14 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut Dairesi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra'da yaptığı 272 konutluk Emekli Konut Projesi için başvuruları almaya başlıyor. Konutlar için başvurular 14-31 Mart tarihleri arasında alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşme tarihleri 2017!

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşmeleri 17 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'nın sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 95 konutun sahipleri belirlendi.

TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları listesi!

Kocaeli Kandıra TOKİ'deki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan 95 adet konut 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları 260 TL taksitle satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilen 96 konut satışa çıktı. Konutlar aylık 260 TL taksitle satılıyor.

TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Kocaeli Kandıra projesindeki 95 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri...

TOKİ Kandıra Konutlarında son durum Haberi

TOKİ Kandıra Konutlarında son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Emekli Grubu Konut Projesi kapsamında Kandıra'da inşa edeceği 2+1 nitelikli 272 konut için başvurular başladı. Emeklilere özel olan proje için 14 Mart-31 Mart tarihleri arasında Halk Bankası'nın Kocaeli "de bulunan şubelerinden yapılan başvurular kabul edilecek. Bu çerçevede emekliler kimlik kartlarını gösterip, 500 lira bedel ile ilgili bankalara başvurularını yapabilecekler. Başvurusu toplanacak konutların ihalesi yapıldıktan sonra satış fiyatları belirlenecek ve başvuru sahipleri arasında 13 Nisan 2016 tarihinde hak sahibi belirleme kurası çekilecek. Hak sahibi olamayan emeklilere başvuru bedelleri iade edilecek. 


240 AYA KADAR VADE 


Konut belirleme kurasının ardından da emeklilerle sözleşme imzalanacak. Hak sahibine konutlar başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar % 12 peşinat bedeli için 180 ay vade, % 20 peşinat bedeli için 240 ay...