05 / 05 / 2024

TOKİ karakol yenileme

TOKİ karakol yenileme

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı ve Kuzey Irak sınırında bulunan Aktütün 5. Hudut Taburu, TOKİ tarafından yenileniyor

TOKİ karakol inşaatları yavaş ilerliyor!

Karakollara yapılan son saldırılardan sonra TOKİ tarafından yapılan yeni karakollar gündeme geldi. TOKİ, ,ilk etapta 308 karakol yenileyecekken 60 tane karakolu Genelkurmay Başkanlığı'na teslim etti

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

TOKİ Sincan'daki bin 250 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, kentsel yenileme uygulaması kapsamında Ankara Sincan Saraycık Mahallesi'ndeki bin 250 konutu satışa çıkardı. Aylık taksitlerin bin 184 TL'den başladığı konutlar için başvurular 1 Kasım'da başlayacak.

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona eriyor!

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

Niğde Efendibey Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme heyecanı!

TOKİ'nin Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri yarın başlıyor.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 3+1 nitelikli 325 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi için kura çekilmeyerek, başvuru sahipleri ile sözleşme imzalanacak..

10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci!

TOKİ'nin kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinde süreç nasıl işliyor? İşte bu konu hakkında vatandaşların aklına takılan sorular ve cevapları.. 10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci..

TOKİ Kuzey Ankara blokları yenileme ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan 1-2- 3- 4 ve 14 Etaplardaki blokların yenileme ihalesi bugün yapılacak.

Kaman TOKİ Kentsel Yenileme Projesi'nde 2. etap müjdesi!

Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ile birlikte, TOKİ Başkanı ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 2. etabının yapılacağının müjdesini verdiler.

TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi!

Trabzon Tabakhane Yenicuma projesi toplamda 353 adet konuttan oluşuyor. İşte TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi...

TOKİ karakol yenileme Haberi

TOKİ karakol yenileme

Defalarca PKK tarafından saldırıya uğrayan tabur ve üst bölgeleri, TOKİ tarafından daha modern ve dayanıklı hale getiriliyor.


Bölgede çok stratejik bir öneme sahip olan tabur ve üst bölgeleri, aynı zamanda PKK'nın Avaşin ve Basyan kamplarına yakınlığıyla da biliniyor.


Daha önce derme çarpma mevzilerde nöbet tutan güvenlik güçleri, TOKİ'nin yeni yaptığı 3 katlı ve uçaksavar ile roketatar mermilerine daha dayanaklı kulelerde nöbet tutacaklar.


YENİ...