02 / 05 / 2024

toki karaman evleri toki karaman kırbağı evleri

toki karaman evleri toki karaman kırbağı evleri

TOKİ, Karaman Kırbağı Mevkii'nde 880 konut, ilköğretim okulu, lise, ticaret merkezi, cami inşaatı ile Yeşildere'de 50 Tarımköy Konutu, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işlerini yaptıracak.

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

TOKİ Karaman Kırbağı 515 konut ihalesi 17 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzasıyla hayata geçirilecek olan TOKİ Karaman Kırbağı projesinde 515 konut için hale için tarih belirlendi.

TOKİ Karaman Nallıhan Mahallesi'ne 515 yeni konut!

TOKİ Karaman Merkez, Nallıhan Mahallesi 515 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 17 Kasım'da saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri!

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen Toki Alaca Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri...

TOKİ Karaman OSB çalışanları 428 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi Çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

TOKİ Karaman Başyayla'da konutlar teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı Finansman Daimi Başkanlığı Karaman Başyayla Toplu Konut Projesi Teslim Programı kapsamında Karaman'ın Başyayla ilçesinde tamamlanan 48 TOKİ konutu sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi sözleşmeleri imzalanıyor!

416 konutluk TOKİ Karaman Merkez Doğukışla Vadisi projesindeki 208 adet konut için sözleşme imzalama dönemi başladı.

TOKİ Karaman Ermenek Konutları'nda teslimler başlıyor!

Karaman Ermenek'te tamamlanan TOKİ konutları Ağustos ayı ortalarından itibaren hak sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

TOKİ Karaman OSB çalışanlarına konut yaptırıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Organize Sanayi Bölgesi Çalışanları için yaptırdığı 428 Adet Konut ve 32 Derslikli İlköğretim Okulu projesinin bitirme ihalesini yapacak.

TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son!

Toplam 46 adet konutun kurasız şekilde satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 TL'den başlıyor. TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son gün.

toki karaman evleri toki karaman kırbağı evleri Haberi

toki karaman evleri toki karaman kırbağı evleri

Yer tesliminden itibaren 570 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 24 Nisan 2008 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.