01 / 05 / 2024

toki karaman iftar organizasyonu

toki karaman iftar organizasyonu

Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediyenin ikramı olan yemeklerle iftarını gerçekleştiren TOKİ sakinleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.

TOKİ Karaman 364 konut ihalesi yarın!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 364 Adet Konut , 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Sudurağı 221 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Sudurağı Beldesi 221 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 364 konut ve 8 dükkan ihalesi 18 Şubat'ta!

TOKİ'nin Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 364 Adet Konut , 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Şubat'ta...

TOKİ Karaman 221 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Karaman Sudurağı Beldesi 221 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman'da 221 konut ve 2 ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Karaman'da kuralar çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman inşa edilen konutlar için kuralar çekildi Kura sonucunda 364 kişi ev sahibi oldu.

TOKİ Karaman Kırbağı 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklandı!

Toplam 8 bin 850 kişinin başvuru yaptığı TOKİ Karaman Kırbağı 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklandı. İşte TOKİ Karaman Kırbağı isim isim kura sonucu...

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı kurası çekiliyor. 8 bin 850 başvurunun geldiği 380 daire sahiplerini buluyor. İşte TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu...

TOKİ Karaman 75 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karaman İli, Karaman İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ Karaman 75 adet konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2019'da yapılacak.

TOKİ Karaman başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Karaman başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 1 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

toki karaman iftar organizasyonu Haberi

toki karaman iftar organizasyonu


Karaman Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca farklı semtlere kurduğu iftar sofrası, TOKİ konutlarında devam etti.

1.,2. ve 3'ncü TOKİ ile Sarıkeçililer evlerinde oturanlar için Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediyenin ikramı olan yemeklerle iftarını gerçekleştiren TOKİ sakinleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.

Yemeğe katılan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karamanlıların Ramazan coşkusuna katkıda bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, tüm vatandaşlara ulaşabilmek amacıyla mahallelerde iftar programı düzenlediklerini, bu sofralarda zengin-fakir, genç-yaşlı, kadın-erkek ayrımı gözetmeden insanların bir araya geldiğini ve komşuluk ilişkilerinin güçlendiğini söyledi.


SON İFTAR AKTEKKE KENT MEYDANI’NDA KURULACAK

Ramazan ayının son iftar sofrası 26 Temmuz Cumartesi günü Aktekke Kent Meydanı’na kuruluyor. Ramazan süresince 11 ayrı bölgede tertip edilen iftar etkinliği 12. sofrasını, Çarşı merkezinde vereceği yemekle...