29 / 04 / 2024

toki karaman kurası 2016

toki karaman kurası 2016

Karaman’a Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Piri Reis Konutları için kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı kurası çekiliyor. 8 bin 850 başvurunun geldiği 380 daire sahiplerini buluyor. İşte TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu...

TOKİ Karaman Merkez kurası yarın çekiliyor!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kurası yarın çekiliyor. 25 adet dairenin yer aldığı projede başvurular 26 Mart ile 30 Mart 2018 tarihleri arasında kabul edildi.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kura sonuçları 3+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kura sonuçları 3+1 isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kura sonuçları 3+1 isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 437 konut!

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 437 konut henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 437 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kura yeri!

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir projesinde yer alan 419 adet yeni konut için kura çekim yapılacak. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kura yeri neresi?

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

419 konutun kura ile satılacağı TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi için heyecan başladı. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Karaman Kırbağı kura çekimi!

Toplamda 140 adet daireden meydana gelen TOKİ Karaman Merkez Kırbağı projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kurası!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 140 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kurası ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı son başvuru tarihi!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı alt gelir grubu projesinde yer alan daireler açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projede yer alan konutları için son başvurular bugün alınıyor.

TOKİ Karaman Kırbağı 2017 başvuruları!

Toplamda 140 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Karaman Kırbağı 2017 başvuruları devam ediyor.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuru tarihleri!

Karaman Merkez Kırbağı Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 140 konut satışa çıkıyor.

TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı ‘’Alt Gelir Grubu Konut Projesi’’ kapsamında yer alan 419 konut için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü ne zaman?

toki karaman kurası 2016 Haberi

toki karaman kurası 2016

Karaman’a Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Piri Reis Konutları için kura çekilişi yapıldı. Belediye Yunus Emre Konferans Salonu’nda gerçekleşen kura çekilişine daire alabilmek için müracaatta bulunan vatandaşlar katıldı. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden oluşan Piri Reis Konutlarının ilk etabında bulanan 166 daire için noter huzurunda çekiliş yapıldı. 1 saati aşkın süren çekilişte şehit aileleri kuraya dahil edilmezken, oturacakları dairelerin kurası çekildi. Kurada engelli vatandaşlara da ayrılan dairelerin çekilişi yapıldı. 166 daire için başvuruda bulunan 2 bin 36 kişiden ev almaya hak kazananlar büyük sevinç...