03 / 05 / 2024

toki kars atatürk mahallesi kura sonuçları

toki kars atatürk mahallesi kura sonuçları

Kars Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliğinde inşa edilen Kars Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi kura çekimi bugün yapıldı. Peki Kars TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ'den Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklama! 

TOKİ, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bazı internet sitelerinde yer verilen haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. TOKİ, ihale kararının bildirilmesinden önce herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirtti.

TOKİ Kars Merkez'de 202 adet konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'ndeki 202 konutu satışa çıkarıyor. Proje için başvuru dönemi 6 Eylül'de başlayacak.

Atatürk Havalimanı arazisi TOKİ'ye mi verildi?

Yeni bir millet bahçesi hayata geçirilmesi planlanan Atatürk Havalimanı arazisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na verildiği iddia edildi. Bakanlıktan konuyla ilgili flaş açıklama geldi. İşte o açıklama...

TOKİ Kars 366 konut ihalesi yarın!

Kars İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap, 366 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 6 Adet Setaltı Ortak Mekan, 1 Adet Camii ve Taziye Evi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kars 366 konut ihalesi 18 Şubat'ta!

Kars İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap, 366 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 6 Adet Setaltı Ortak Mekan, 1 Adet Camii ve Taziye Evi İnşaatları ihalesi 18 Şubat 2019'da saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kars Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ın Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 366 adet daire inşa edecek...

TOKİ Bitlis Atatürk Mahallesi'nde 201 iş yerini satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Atatürk Mahallesi Ticaret Merkezi'nde toplamda 201 adet iş yerini satışa çıkardı. 

TOKİ Kars 829 konut ihalesi 19 Aralık'ta!

TOKİ, Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. etap  829 adet konut ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak. 

TOKİ Kars'ta 829 konutluk kentsel dönüşüm projesi yapacak!

TOKİ Kars'ta kentsel dönüşüm projesi hazırlığına başladı. Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap ihalesi 20 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nı 78 milyon TL'ye satıyor!

27 dönümlük Sakarya Atatürk Stadı TOKİ tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunuldu. TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nın ihalesi 8 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

TOKİ Kars Merkez Projeleri teknik danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ Kars ili, Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Kars Atatürk Stadı’nın yapımı başladı!

Kars Atatürk Stadı’nın yapımına başlandı. Uzun yıllar Karslılara hizmet veren stadyumun yerine spor kompleksi yapılıyor. Polat, 2 bin seyirci kapasiteli çok amaçlı spor kompleksinin yapımının 2016 yılında tamamlanacağını söyledi.

Kars Atatürk Mahallesi TOKİ kura 2015!

TOKİ ve Kars Belediye Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen Kars Atatürk Mahallesi projesinde 665 adet konut kurayla satışa sunuldu. İşte Kars Atatürk Mahallesi TOKİ kura 2015 detayları...

toki kars atatürk mahallesi kura sonuçları Haberi

toki kars atatürk mahallesi kura sonuçları

TOKİ Kars Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi kura çekilişi kapsamında 665 adet konut satışa sunuldu. Projede teslimlerin 15 Eylül 2015 tarihi itibariyle gerçekleşmesi planlanıyor. 


Kars Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi Evleri Kars Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Kura çekimi ile 521 adet konutun hak sahibini bulacağı TOKİ Kars Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi projesinde kura sonuçları açıklandığında sitemizde yer alacak.


Kars TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kars Bayrampaşa Mahallesi ve Atatürk Mahallesi kurası bugün saat 14:00'da İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda...