02 / 05 / 2024

TOKİ Kars bin konut

TOKİ Kars bin konut

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, bu yıl yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi. Turan, Erzurum, Kars ve Hakkari'de bin konut inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Kars Merkez'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Kars projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kars Merkez 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Kars Merkez 100 bin konut projesinde yer alan 300 adet konutun kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için son gün!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 bini aşkın başvuru yapıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler için başvurular bugün sona erecek.

TOKİ 50 bin konut Çorlu Nusratiye başvuru tarihleri!

TOKİ 50 bin konut Çorlu Nusratiye başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Maçka başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Maçka başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 150 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Trabzon Yomra son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Trabzon Yomra son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için yarın son!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 binden fazla başvuru geldi. Evi olmayan fırsattan faydalanmak isteyen emekliler, başvurularla ilgili detayları araştırmaya başladı. 

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Gökçebey başvuru tarihleri!

TOKİ 50 bin konut Gökçebey başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 200 adet 2+1 konut, 100 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Adana Sarıçam son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adana Sarıçam son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için son 3 gün!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 bini aşkın başvuru geldi. Peki, 50 bin konut için kura çekilişi ne zaman? TOKİ, kura çekilişi ve sonuçları ne zaman erişime açılacak?

TOKİ Kars bin konut Haberi

TOKİ Kars bin konut

Türkiye'de konut ihtiyacının karşılanmasında devletin neredeyse tek girişimci ve üretici kuruluşu olduklarını anlatan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Bu kimliğimizle, milletimizin beklentilerini hayata geçirebilmek için önemli bir görevi yürütüyoruz. Piyasa koşullarında ev sahibi olması güç olan dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için yıllardır bir 'dost eli' yaklaşımıyla hizmetlerimizi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.


Turan, konut ve sosyal donatı üretim hedefini her yıl artırdıklarını, İdare'nin ocak ayı başından bugüne kadar toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar 102 milyon lira olan 48 ihaleyi sonuçlandırdığını kaydetti.


 Bu yıl yapılan yatırımlara ilişkin bilgi veren Turan, şöyle konuştu:


 "Bu yıl 10 bin 793 konut ve 516 sosyal donatının yapımını başladık. Değerlendirme aşamasındaki bin 580 konut ve tarihi alınan 9 bin 242 konut ile bu süreye kadar 21 bin 615...