28 / 04 / 2024

TOKİ Kastamonu Merkez son başvuru tarihi

TOKİ Kastamonu Merkez son başvuru tarihi

Kastamonu Merkez TOKİ emekli başvuru ücreti kapsamında 500 TL isteniyor. Toplamda 200 adet konutun emekli kategorisinde satışa sunulduğu projede fiyatlar henüz netleşmedi.

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kastamonu Merkez'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kastamonu İcra Dairesi, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Budamış Mahalle/Köy, 120 ada 16 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 762 bin 620 TL'ye satıyor...

TOKİ Kastamonu Merkez Örencik başvuruları başladı!

TOKİ Kastamonu Merkez Örencik projesinde yer alan 43 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi!

TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi ve TOKİ Kastamonu 2020 kazananlar listesi...

TOKİ Kastamonu Merkez kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Kastamonu Merkez projesinde yer alan 400 adet konutun hak sahipleri bugün belirlenecek...

TOKİ Kastamonu Örencik konut projesi başlıyor!

TOKİ, Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Örencik Mevkii’nde Kentsel Gelişme Alanı üzerine toplu konut inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapıyor..

TOKİ'den Kastamonu Örencik'e 316 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı (TOKİ), Kastamonu İli Merkez İlçesi Örencik Mevkii'nde yeni konutlar inşa edecek. TOKİ'den Kastamonu Örencik'e 316 yeni konut geliyor. 

TOKİ Kastamonu Merkez Emekli Konutları kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca “Emekliye İkinci Bahar” projesi adı altında yaptırılacak olan Kastamonu Merkez'deki 200 adet konutun emekli sahipleri dün kura çekilişi ile açıklandı.

TOKİ Kastamonu Merkez Emekli kura sonuçları!

Kura çekilişinin bugün saat 10:00'da gerçekleştiği TOKİ Kastamonu Merkez projesinde toplamda 200 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kastamonu Merkez Emekli kura sonuçları...

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün saat 10:00 da yapılacak. Toplamda 200 adet dairenin emeklikler için satışa çıkarıldığı projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları yarın saat 10:00 'da açıklanacak. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede toplamda 200 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

Emekli TOKİ Kastamonu Merkez kura çekilişi yarın!

Emekli TOKİ Kastamonu Merkez kura çekilişi yarın saat 10:00 da yapılacak. Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kastamonu Merkez projesinin kura çekilişi 26 Nisan 2016 Salı gününde yapılacak. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Kastamonu Merkez son başvuru tarihi Haberi

TOKİ Kastamonu Merkez son başvuru tarihi

TOKİ Kastamonu Merkez Konutları 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Kura çekimi 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede taksitler teslimden sonra ödenecek. 


Kastamonu Merkez TOKİ emekli başvuru ücreti 500 lira olarak belirtiliyor. Projede başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kastomonu ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından yürütülecek. 


200 tane dairenin emekliler için satıldığı TOKİ Kastamonu Merkez'de fiyatlar proje ihalesi yapıldıktan sonra belli olacak. Projede başvurular 14 Mart ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. 


TOKİ Kastamonu Merkez Evleri ödeme koşulları arasında yüzde 12 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade, yüzde 20 peşinatta ise kalan bedel için 240 ay vade imkanı yer alıyor. 


Satış duyurusu için tıklayın





Bu haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Kastamonu Valisi...