04 / 05 / 2024

toki kastamonu pınarbaşı evleri

toki kastamonu pınarbaşı evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, İhsangazi, Çatalzeytin ve Pınarbaşı ilçelerine toplam 148 adet afet konutu, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı.

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

TOKİ Malatya Pütürge'de 102 bin 978 TL'ye daire satıyor!

TOKİ tarafından Malatya Pütürge Ağalar Mahallesi'nde 116 adet konut kurasız satışa çıkarılıyor...

TOKİ Kastamonu Küre'de teslimler başlıyor!

TOKİ Kastamonu Küre projesinde yer alan 106 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonucu 2018!

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonucu 2018 henüz açıklanmadı. Emeklilere özel satışların yapılacağı projede kuralar bugün çekilecek. 

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi 2018!

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Emeklilere özel dairelerin satışa sunulduğu projede “Hak Sahibi ve Konut Belirleme Kurası” 21 Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu açıklandı!

TOKİ Malatya Pütürge'de kura sonucu açıklandı. Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde inşa edilen projede 225 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Kastamonu emekli kura çekilişi 21 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Taşköprü emekli projesinin kura çekilişini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

toki kastamonu pınarbaşı evleri Haberi

toki kastamonu pınarbaşı evleri

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesine 24 adet, Çatalzeytin ilçesine 60 adet, Pınarbaşı ilçesine ise 64 adet afet konut inşaatları ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi işleri gerçekleştirilecek.

İhale, 16 Ocak 2008 tarihinde saat 14.00'de "açık ihale usulü" ile TOKİ'de yapılacak.

Yer tesliminden itibaren toplam 450 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhale dokümanı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İhale Dairesi Başkanlığından görülebileceği gibi aynı yerden bedeli karşılığı satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

Tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az...