17 / 05 / 2024

toki kavaklıdere

toki kavaklıdere

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 2. Etap TOKİ konuları tamamlanarak hak sahiplerine dağıtıldı.

Kavaklıdere TOKİ Konutları kurası 13 Mart'ta!

Kavaklıdere 2. ve Çayboyu 1. Etap TOKİ Konutlarının kura çekimleri 13 Mart'ta yapılacak. Bölgedeki konut sıkıntısını büyük ölçüde çözen TOKİ konutlarında sona gelindi.

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Kavaklıdere’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Kavaklıdere’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi

11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Çamlıdere ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Çamlıdere'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Çamlıdere projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Milli Emlak 15 bin liraya arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Elazığ'da dere yatağına konut inşa etti iddiası!

TOKİ'nin Elazığ'da dere yatağına deprem konutu inşa ettiği iddia edildi. Elazığ İl Özel İdaresinde ismini vermek istemeyen bir yetkili konuya ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu!

İş GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Ankara İş Kule kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi ve Kavaklı TOKİ proje detayları 2020...

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı alt gelir projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

toki kavaklıdere Haberi

toki kavaklıdere

Kavaklıdere Belediye düğün salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimi sonunda TOKİ tarafından Kavaklıdere ilçe merkezinde yapılan 2. Etap. ile ve Çayboyu mahallesinde yapılan 1. Etap TOKİ projeleri ile toplamda 260 konut hak sahipleriyle buluştu. 


Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, kura çekimi töreninde yaptığı konuşmada, "Muğla'nın en küçük ilçesi olan Kavaklıdere'de 3 adet TOKİ projesini başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni bir yatırım olacak olan Menteşe Mahallesi TOKİ konutlarının proje çalışmaları tamamlanmak üzere. Bunun yanında Kavaklıdere merkezimizde kura çekimleri yapılan TOKİ Konutlarımızda 170 adet fazla, Çayboyu TOKİ konutlarında 72 Adet fazla talep oldu. Bu talepler doğrultusunda yeni TOKİ projeleri için çalışmalara başlayacağız" dedi. 


Kavaklıdere Merkez ve Çayboyu Mahallelerinde inşaatları Mart 2014 tarihinde başlanılan ve bir yıl tamamlanmadan yapılan toplam 260 TOKİ konutu 2+1...