13 / 05 / 2024

TOKİ Kayseri kurası 2020

TOKİ Kayseri kurası 2020

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ  Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konut için kura tarihi belli oldu. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 346 adet konut kura ile satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

TOKİ Konya Hadim projesinde toplam 171 adet daire bulunuyor. Peki Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura çekilişi heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Konya Taşkent Evleri toplamda 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Başvuru bedelinin 2 bin TL olduğu projede fiyatlar 133 bin 62 TL'den başlıyor. Peki Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Toplam 243 adet konuttan oluşan proje 1 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Toplam 243 adet konuttan oluşan projede Çorum Kargı Belediyesi'nin katkıları da bulunuyor. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan proje Kadıköy Belediyesi katkılarıyla inşa ediliyor. Peki 2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Aylık taksitlerin 180 TL ile 400 aralığında belirlendiği projede 623 adet daire yer alıyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Camikebir kurası çekildi!

TOKİ Camikebir Konutları sahiplerini buldu. 198 konmutluk TOKİ Camikebir kurası bugün saat 14:00'de çekildi.

TOKİ Kayseri İncesu'ya 843 konut yaptıracak!

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi, Örenşehir Mahallesi 200 adet konut ve Aksubağları Mahallesi 643 adet konut olmak üzere toplamda 843 adet konut ihalesi 17 Ekim'de yapılacak.

Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos'ta!

Ödemelere göre 240 aya kadar vae sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos'ta...

TOKİ Kayseri kurası 2020 Haberi

TOKİ Kayseri kurası 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü proje kapsamında Kayseri'de inşa edilecek 700 konutun kurası çekildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle yapılan "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde kura çekimi gerçekleştirildi.

17 bin 844 başvurunun olduğu projede hak sahipleri için 2+1 ve 3+1 boyutlarında 700 konut inşa edilecek.

Noter huzurunda yapılan çekilişe katılan kurada ismi çıkan aileler sevindi.

Engelli oğullarının şansına katıldıkları kurayı kazanan Baba Cengiz ve anne Ayşe Polat, gazetecilere, uzun yıllar ev sahibi olmak için çalıştıklarını ifade etti.

Duygularını anlatmakta zorluk çektiğini belirten Cengiz Polat, "Ortanca oğlum engelli, onun adına kura çekilişine katıldım. Şu an kendisi...