30 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri Yahyalı

TOKİ Kayseri Yahyalı

TOKİ tarafından Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 186 konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Yahyalı'da 500 konut inşa edecek!

Kayseri ilinin Yahyalı ilçesinde TOKİ tarafından 500 konut inşa edilecek. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, "İlk konutlar ilçeden çok uzaktı. Bu konutlar ilçe merkezine yakın bir yerde olacak. 4 ay içerisinde ilk kazmayı vuracağız. " dedi.

TOKİ Kayseri Yahyalı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yahyalı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yahyalı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

Kayseri Belediyesi tarafından inşa edilecek Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim ayında atılacak. 75 yataklı yeni hastane binasının ihalesi yapıldı.

Kayseri Yahyalı Kongre ve Gösteri Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı’ya Bütünşehir Yasası ile birlikte son dört yılda 52 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

TOKİ'den Kayseri Yahyalı’ya 186 konut!

TOKİ'nin Kayseri’nin Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde hayata geçireceği 186 konutun ihalesi yapıldı.

Kayseri Fevziçakmak TOKİ 186 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Yahyalı Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri 186 konut ihalesi 11 Temmuz'da!

TOKİ Kayseri İli Yahyalı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 186 adet konut inşa edecek..

Kayseri Yahyalı 186 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 186 konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Mimarsinan alt gelir kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan alt gelir kura sonuçları listesi bugün açıklandı. Projede 346 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan 2+1 kura sonucu 10 Mayıs 2017!

TOKİ Kayseri Mimarsinan 2+1 kura sonucu 10 Mayıs 2017 henüz açıklanmadı. TOKİ Kayseri Mimarsinan 2+1 kura sonucu 10 Mayıs 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 231 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu...

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu projesi kapsamındaki 346 konut kura ile satılıyor. İşte, TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu...

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu 2+1!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu 2+1 henüz açıklanmadı. TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir kura sonucu 2+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayseri Yahyalı Haberi

TOKİ Kayseri Yahyalı

Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 


Kayseri İli Yahyalı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almakta;


İhale İlanı:


İhale Kayıt Numarası : 2017/175572  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik...