27 / 07 / 2024

toki kireçtepe konutları

toki kireçtepe konutları

TOKİ tarafından Tire'ye yaklaşık 1.5 kilometre mesafede Kireçtepe Mevkisi'nde yapılan 280 konutluk ikinci etap konutların anahtarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katıldığı törenle hak sahiplerine dağıtıldı.

Nef Çamlıtepe Konutları fiyat listesi!

Nef Çamlıtepe Konutları fiyat listesi minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Çamlıtepe projesi 21-22 Ekim'de lansman öncesi ön satışa çıkıyor...

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

TOKİ Tokat Artova Konutları başvuruları bugün başladı!

TOKİ Tokat Artova Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 3 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Soma 301 Konutları bu yıl tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, 301 madencinin aileleri için TOKİ tarafından yaptırılan konutların bu yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Denizli TOKİ Karahayıt Konutları kura!

Denizli TOKİ Karahayıt Konutları kura tarihi 26 Ocak 2016 olarak belirlendi. Başvuruların sona erdiği projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler satışa çıkarılıyor.

TOKİ Amasya Merzifon Konutları kura çekimi!

TOKİ Amasya Merzifon Konutları kura çekimi 21 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 150 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Bünyan Konutları başvuru süresi uzatıldı!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan’da yapılacak olan yeni TOKİ konutları için başvuru süresinin 31 Ocak 2016 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

TOKİ Mersin Erdemli Konutları'nda cami sorunu çözülüyor!

Adana Erdemli Belediyesi, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların cami sorununu çözmek için çalışmalara başladı. TOKİ'nin site bahçesinde bulunan bir kamelyası mescide dönüştürülerek, burada yaşayan insanların cami sorunu çözülüyor.

TOKİ Trabzon Tonya Konutları kura çekilişi bugün!

TOKİ Trabzon Tonya Konutları kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Toplamda 5 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulacağı projede 8 bin 974 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Erzurum Malmeydanı Konutları kura çekimi!

TOKİ Erzurum Malmeydanı Konutları kura çekimi Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşecek. Projede 3+1 olarak tasarlanan 579 adet konut satışa sunulacak.

TOKİ Konya Meram Konutları devir işlemleri!

TOKİ Konya Meram'da bulunan 499 adet daireyi satışa çıkarıyor. Projede 10 bin TL'lik peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Konya Meram Konutları devir işlemleri nasıl yapılacak?

TOKİ Bolu Mengen Konutları başvuru!

TOKİ Bolu Mengen Konutları başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 2+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Konya Meram Konutları satılık!

TOKİ Konya Meram Konutları satılık daire tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 180 ya da 240 ay taksit imkanı sunan projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

toki kireçtepe konutları Haberi

toki kireçtepe konutları


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tire'ye yaklaşık 1.5 kilometre mesafede Kireçtepe Mevkisi'nde yapılan 280 konutluk ikinci etap konutların anahtarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katıldığı törenle hak sahiplerine dağıtıldı. Bakan Eroğlu, "Bakanlık olarak İzmir'de şu anda 43 baraj, gölet, kanal ve sulama sistemi çalışması yürütmekteyiz. Bunların 26'sı bu yıl içinde bitecek. İzmir'e son 10 yıl içinde 25 milyar lira yatırım yaptık. Ödemiş'te Rahmanlar Barajı'nın temelini attık" diye konuştu.



Posta...