05 / 05 / 2024

toki kırşehir ahi evran üniversitesi ihale

toki kırşehir ahi evran üniversitesi ihale

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi binaları ve maraton tribünü inşaatı ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi 14 Ocak'ta!

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi binaları ve maraton tribünü inşaatı ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yüksek okul binası ihalesi!

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlük Binası, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası ve Olimpik Atletizm Pistli Futbol Sahası inşaatı işinin ihalesini 14 Mart 2013 tarihinde yapacak...

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdu!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için inşa edilen 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdunun taşınma işlemi başladı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin temeli atıldı!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü'nde inşa edilecek İslami İlimler Fakültesi’nin temeli atıldı. Fakültenin inşaatı Ahi Evran Üniversitesi Camii'nin hemen yanında başladı.

Kırşehir Ahi Konağı için imzalar atıldı!

2016-2017 yatırım programı kapsamında Kaman Belediyesi ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Kaman Ahi Konağı Kültür Evi arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Kırşehir Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacak!

Kırşehir Çınar Gazetesi köşe yazarı olan Avşar Cihan bugünkü yazısında yeni yapılan statları ve stat projelerini anlattı. Cihan, Kırşehir'deki Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacağını söyledi.

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir projesi başvuru yeri!

TOKİ tarafından Kırşehir Kaman'da hayata geçirilecek olan 63 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir projesi başvuru yeri..

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları bugün sona eriyor!

106 adet konuttan meydana gelen Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması projesindeki dairelerin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları bugün son!

TOKİ'nin Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 63 konut için başvurular bugün sona erdi.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları!

Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesinde daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları...

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi bugün!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlük Binası, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Ve Olimpik Atletizm Pistli Futbol Sahası İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:00'ta yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kaman kurası ne zaman?

106 konutluk Kırşehir Kaman TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman kurası ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuru bedeli!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuru bedeli 2 bin TL'dir. Toplamda 106 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor.

toki kırşehir ahi evran üniversitesi ihale Haberi

toki kırşehir ahi evran üniversitesi ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre Ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi binaları ve maraton tribünü inşaatı ikmal işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak. 

İhale ilanı;

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre Ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi Binaları Ve Maraton Tribünü İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası: 2015/170202  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği,...