26 / 05 / 2024

toki kırşehir boztepe tarımköy konutu

toki kırşehir boztepe tarımköy konutu

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda kayıtlar 31 Ocak'ta son!

Kırşehir Belediye Başkanı Ramazan Aydın, TOKİ evleri için kayıtların devam ettiğini belirtti. Boztepe Belediyesi tarafından kayıtla ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ'den Kırşehir Boztepe'ye 120 konut!

Kırşehir'e 14 kilometre mesafede bulunan Boztepe İlçesi'ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 120 adet Tarımköy Konutu (müstakil ev) yapılacağı açıklandı.

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman Altgelir kura çekilişi!

TOKİ Kırşehir Kaman Altgelir kura çekilişi 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacak. Projede toplamda 63 adet daire altgelir için satışta.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru 2016!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru 2016 kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru ne zaman?

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde bulunan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir projesi başvuru yeri!

TOKİ tarafından Kırşehir Kaman'da hayata geçirilecek olan 63 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir projesi başvuru yeri..

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları bugün sona eriyor!

106 adet konuttan meydana gelen Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması projesindeki dairelerin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları bugün son!

TOKİ'nin Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 63 konut için başvurular bugün sona erdi.

toki kırşehir boztepe tarımköy konutu Haberi

toki kırşehir boztepe tarımköy konutu


Kırşehir Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos tarihinde yapılacak.


Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor.


İhale Kayıt Numarası : 2017/369080  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı