03 / 05 / 2024

TOKİ Kocaali Caferiye Konutları

TOKİ Kocaali Caferiye Konutları

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ), Kocaali Caferiye’de denize nazır olarak Melen Barajı’nda mağdur olan hak sahipleri için yapacağı 496 konut, pahalı bulunduğu için beklediği ilgiyi görmedi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Sakarya Kocaali 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Kocaali sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Kocaali’ne kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Kocaali’ne inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Kocaali sosyal konut projesi...

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKi Kocaali 403 konut ihalesi 14 Aralık'ta!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 14 Aralık tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 403 yeni konut müjdesi!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020!

TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020 ve TOKİ Kocaali kura sonucu öğrenme detayları...

TOKİ Sakarya Kocaali kura çekimi bugün yapılacak!

TOKİ'nin Sakarya Kocaali projesinde yer alan 396 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 39 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaali Caferiye Konutları Haberi

TOKİ Kocaali Caferiye Konutları

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ), Kocaali Caferiye’de denize nazır olarak Melen Barajı’nda mağdur olan hak sahipleri için yapacağı 496 konut, pahalı bulunduğu için beklediği ilgiyi görmedi. TOKİ’nin sosyal konut projeleri kapsamında 652 dönümlük arazi üzerine yapılacak 496 konut geleneksel mimarinin izlerini taşıyacağı gibi, ilk kez de mahalle konseptinde inşa edilecek. Bu nedenle TOKİ’nin büyük önem verdiği proje kapsamında 8 ayrı tipte yapılacak konutları yanı sıra, otopark, cami, okul, park ve iş alanları da bulunuyor.


En ucuzu 114 bin 500 lira


Konutların 2+1 ve 3+1 olarak yapılacağı proje için, Ortaköy civarında evleri Melen Barajı kapsamında istimlak edilen vatandaşlara öncelik tanınıyor. Bu kapsamda Kocaali Belediyesi’nin bin 100 talep ile ortak olduğu proje kapsamında şu ana kadar sadece 160 civarında bir başvuru yapıldığı öğrenildi. Vatandaşlar,...