07 / 07 / 2024

toki kocaeli 7 okul

toki kocaeli 7 okul

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOKİ yetkilileri ile bir araya geldi. Vali Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Ceyhan, Büyükşehir Genel Sekreteri Büyükakın ile TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı.

TOKİ Kocaeli'de 7 yeni okul yapacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'de 7 yeni okulun TOKİ tarafından yapımına başlanacağı müjdesini verdi. Işık ayrıca Kocaeli Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının da TOKİ tarafından yapılacağım duyurdu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

TOKİ'den 7 ayda 24 bin 232 ucuz konut!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2018'in ilk 7 ayında 24 bin 232 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'den 7 bin TL peşinatla ev fırsatı!

TOKİ, Temmuz ayı itibari ile 20 ildeki 3 bin 14 konutu satışa çıkardı. Ayda 343 TL taksitle ödenecek evlerin en düşük peşinatı 7 bin lira.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ'den 7 bin 598 yeni konut geliyor!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mart ayı içerisinde 7 bin 597 konutun ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ’den 7 bölgeye mahalle!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen ‘7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’ sonuçlandı. 

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 192 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje 103 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan konutlar için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

toki kocaeli 7 okul Haberi

toki kocaeli 7 okul

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOKİ yetkilileri ile bir araya geldi. Vali Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Ceyhan, Büyükşehir Genel Sekreteri Büyükakın ile TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı. 


3 BÖLGEYE GENİŞ PARKLAR 


Bakan Işık'ın talebi üzerine, ilimizde Gebze, İzmit ve Derince'deki üç ayrı toplu konut sitesi bölgesinde TOKİ'nin üç büyük rekreasyon alanı yaptırması programa alındı. Yapılacak alanlar, hem halkın dinlenmesi, temiz havada yürüyüş ve spor yapması, hem de kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmesine elverişli olacak.

7 YENİ OKUL 


TOKİ Başkanı ile yapılan toplantıda, TOKİ'nin ilimizde 7 önemli okul binası yaptırması da kararlaştırıldı. Mümkün olan en kısa zamanda inşaatına başlanacak yeni okullar şunlar olacak: Gebze Kız Meslek Lisesi, Derince İmam Hatip Lisesi, Gölcük Endüstri Meslek Lisesi, Dilovası Kız Teknik...