03 / 05 / 2024

toki kocaeli arızlı konutları satılık daire

toki kocaeli arızlı konutları satılık daire

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017!

Kocaeli Arızlı alt gelir grubu TOKİ Evleri’nde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017...

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Kocaeli hızlı tren projesi mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar İstanbul'u, Sakarya'yı ve Kocaeli'ni ilgilendiren hızlı tren projesini gündeme taşıdı..

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Kocaeli Arızlı'da 56 konut tahliye edildi!

İzmit Arızlı'da TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için 2013 yılında yaptırılan konutlar sahiplerine teslim edilmişti. 396 konuttan 56'sının amacına uygun kullanılmadığı tespit edildi.

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

TOKİ Kocaeli Gebze'de 16 derslikli kız meslek lisesi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi 5781 Ada 2 Parselde 16 derslikli kız meslek lisesi inşaatı ile çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da 206 adet konut yaptıracak!

TOKİ Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi 206 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 10 Aralık 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi ek revize blok inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi 250 yatak kapasiteli ek revize blok ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları projesi!

Fikri Işık ve TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Derince Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm arazi üzerine yapılacak olan konut projesi ile ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirildi.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları'nın temeli 16 Ocak'ta atılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "16 Ocak Basın Onur Günü'nde temel atmak bizlere de ayrı bir onur verir. Bunun için çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor" dedi.

TOKİ Kocaeli Gündoğdu Evleri!

TOKİ Kocaeli Gündoğdu Evleri için minimum 14 bin 763 TL peşin ödeme yapılıyor. Satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede başvurular devam ediyor.

toki kocaeli arızlı konutları satılık daire Haberi

toki kocaeli arızlı konutları satılık daire

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile engelli vatandaşlar için mevcut haliyle açık satışa sunulacak. 


TOKİ Kocaeli Arızlı projesi kapsamında satışa sunulan konutların tamamı “yüzde 40 Engelli Vatandaşlar” tarafından satın alınabilecek.


Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Kuruçeşme Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları,  06 Şubat 2017 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek. Projedeki 2+1 dairelerin fiyatları 75 bin 684 TL'den başlıyor. 


Satış duyurusu için