02 / 05 / 2024

toki kocaeli projeleri 2017

toki kocaeli projeleri 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma törenine katıldı.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 192 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje 103 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan konutlar için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı. Toplamda 2 adet 3 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'nın sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 95 konutun sahipleri belirlendi.

TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları listesi!

Kocaeli Kandıra TOKİ'deki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan 95 adet konut 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları 260 TL taksitle satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilen 96 konut satışa çıktı. Konutlar aylık 260 TL taksitle satılıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Alt Gelir başvurusu 2017!

TOKİ tarafından Kocaeli Kandıra'da Alt Gelir Grubu için hayata geçirilen 95 konut kura ile satılıyor. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra Alt Gelir başvurusu 2017..

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kocaeli Kandıra alt gelir başvuruları!

TOKİ'nin Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu projesindeki 95 konut kura ile satılacak. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra alt gelir başvuruları...

TOKİ Kocaeli Gölcük 541 konut ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Kocaeli Gölcük 541 konut ihalesi bugün yapılacak.

toki kocaeli projeleri 2017 Haberi

toki kocaeli projeleri 2017


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan,  Başbakan Sn. Binalı Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşen Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma törenine katıldı. Ergün Turan, temel atma töreni öncesi TOKİ’nin Kocaeli uygulamaları alanlarında incelemelerde bulundu.


Dilovası konutları örnek olacak

Kocaeli incelemelerine Dilovası’nda inşası devam eden 915 konutluk proje ile başlayan Turan, projenin yatay ve yerel mimari unsurlarını barındırdığını belirterek projede mahalle konsepti uygulandığını söyledi.


Örnek daireleri gezen Turan, son çalışmaları inceleyerek, “Projemizde vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek 6 büfe, ticaret merkezi, cami ve 2 sosyal tesis de bulunuyor. Çevresel özellikleri ile çocuklarımıza hanımefendilere çok iyi standartlar sunan, sosyal tesisinden içinde otoparkına varıncaya kadar, çarşısına camisine varıncaya kadar tüm sosyal donatıları barındırmaktadır. Bu proje içinde güzel bir okul da inşa etmiş olacağız. Projemiz...