06 / 05 / 2024

TOKİ Konut Mamak

TOKİ Konut Mamak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Mamak'ta alt gelir grubundaki vatandaşlar için 43 bin liradan başlayan fiyatlarla sosyal nitelikli konut inşa edecek

Başvuru tarihleri açıklandı! 442 bin liraya konut sahibi olun

Ankara Mamak’ta bulunan konutlar için TOKİ, konut satış duyurusu yaptı. Satışa sunulan konutların 1+1 ve 2+1 olduğu ifade edildi. En düşük konut fiyatının 442 Bin 160,40 TL olduğu duyuruldu.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Mamak 2019 başvuruları ne zaman sona eriyor? 

TOKİ Ankara Mamak 2019 başvuruları ne zaman sona eriyor sorusu haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları 25 Şubat'ta başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan 594 adet konut 25 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan 594 adet konut için başvurular 25 Şubat itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak 3. Etap'ta 9 daire 5 Kasım'da açık satışa çıkıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 3. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 9 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvurular 5 Kasım'da başlıyor...

TOKİ Mamak Altıağaç başvuruları 31 Aralık'ta sona eriyor!

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç projesinde yer alan 52 adet konut için başvurular 31 Aralık 2018 tarihinde sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

TOKİ Mamak Gülseren Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki 133 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta 396 konut satıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde toplamda 396 adet daire kura çekilişi ile satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 174 bin 604 TL'den başlıyor.

Mamak Gülseren 3. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 1. Bölge'de yer alan 60 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak projesinde 775 konut teslim edilecek!

TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme projelerinin 1. Etap kuraları çekilecek.

TOKİ Ankara Mamak'ta 273 daire satıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge'de alt gelir grubu ve standart konut projesi olarak toplamda 273 adet daireyi kura ile satışa sunuyor. Projelere yapılan başvuru konut sayısından az olduğu için kura çekimi yapılmayacak.

TOKİ Konut Mamak Haberi

TOKİ Konut Mamak

TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, piyasa koşullarında ev sahibi olma imkanı bulamayan düşük gelirli vatandaşlar için yeni projeler üreten TOKİ, hasılat paylaşımı ve kaynak geliştirme projesiyle elde ettiği geliri, yoksul vatandaşlara ucuz konut üretebilmek için kullanıyor.


Alt gelir grubundaki vatandaşlara, kira yerine, taksitlerini ödeyerek kendi evlerinin sahibi olma fırsatı sunan TOKİ, bu kapsamda Ankara Mamak 2. Etap'ta inşa edeceği 234 konutu, kura yöntemiyle satışa çıkarıyor.


4 bin lira peşin 217 lira taksitle ev


Satışa sunulan konutların 135'i 64, 99'u 84 metrekare ve 2 oda 1 salon şeklinde olacak.


64 metrekarelik konutların peşin fiyatı, 43 bin liradan başlayacak. Bu konutlar aynı zamanda 4 bin lira peşin 180 ay vadeyle de satışa çıkarılacak. Konutların aylık taksitleri ise 217 liradan başlayacak.


Aynı projedeki 84 metrekarelik konutlar ise...